Dietă de vedetă. Care este regimul alimentar al Roxanei Vancea după naștere: „Beau ceaiuri pentru stimularea lactației”

Data actualizării: | Data publicării:
Roxana Vancea, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Vancea, foto Instagram

Roxana Vancea a dezvăluit care este dieta ei după naștere. Vedeta a slăbit imediat și deja s-a întors în sala de fitness. 

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară și deja de bucură de o siluetă de vis. Aceasta a dezvăluit care este regimul ei alimentar după naștere și care au fost recomandările medicului pediatru. 


Roxana Vancea a scos multe alimente din meniu pentru binele bebelușului ei. Pe perioada sarcinii, vedeta a luat în greutate doar 5 kilograme jumătate și asta datorită faptului că este adepta unui stil de viață sănătos și își petrece majoritatea timpului în sala de fitness.


„Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, broccoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”, a mai spus Roxana Vancea la Kanal D.

 

 

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, în cadrul unui eveniment discret, ținut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu credea în căsătorie înainte de a-l cunoaște pe antrenorul de fitness și nici nu se evedea mămică. Dragoș Paiu mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar Roxana a fost mereu prezentă în creșterea și educarea micuțului Milan. 


Micuțul Zian este un copil foarte cuminte și nu le cauzează prea multe probleme părinților. 


Cum se descurcă Roxana Vancea în rolul de mămică?


„E un copil cuminte, chiar e un copil cuminte atunci când nu îl doare nimic e sfânt, dar când îl doare ceva, nu știu de unde are plămâni aia… țipă, nu plânge, țipă… E perioada asta cu colicile, din păcate, el a făcut asta după o săptămână și încă îl țin. Are nouă săptămâni. Mai avem un pic, până la trei luni am înțeles că îl țin”, a spus Roxana Vancea despre micuțul Zian.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel