Maria Dragomiroiu, despre tristețea și sărăcia oamenilor din America: „Am văzut persoane cu mâinile tăiate de muncă, tocite”

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Dragomiroiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, sursa foto Facebook

Maria Dragomiroiu a rămas șocată de ceea ce a văzut în vacanța din America. Vedeta nu vrea să mai audă de plimbări cu metroul. 

Maria Dragomiroiu se află în vacanță în America alături de soțul ei și alți prieteni. Chiar dacă au avut mai multe spectacole acolo, în timpul liber s-au bucurat de atracțiile turistice. 


Maria Dragomiroiu spune că nu a văzut atâta tristețe și sărăcie niciodată, iar lumea de acolo a șocat-o pe frumoasa artistă. Vedeta a mărturisit că nu va mai merge niciodată cu metroul deoarece a văzut o lume total diferită și plină de tristețe. Experiența din Statele Unite nu a fost una foarte frumoasă pentru aceasta. 


"Am mers cu metroul, de am fost în centru de am făcut câteva poze. Era atâta tristețe, chiar m-am deprimat. Era atâta lume săracă. Unii vorbeau singuri prin metrou. I-am spus soțului meu că nu o să mai merg niciodată cu metroul. Am văzut oameni cu mâinile tăiate de muncă, tocite și toate rasele de pe Pământ, toate națiile, fiecare în lumea lui acolo, ținându-se de câte ceva și o tristețe grozavă, îmbrăcați prost. M-a deprimat total.", a povestit Maria Dragomiroiu pentru WOWBiz.ro.


Zilele trecute, Maria Dragomiroiu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie. Fanii au fost mirați când au văzut cât de bine arată artista și au fost curioși să afle care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat. 


Cum se menține în formă

 

La 66 de ani, artista reușește să se mențină în formă fără prea mult efort. Ea spune că că secretul este atenția la kilograme. Vedeta se cântărește în fiecare dimineață și are grijă să nu depășească 68 de kilograme. 

„Nu ţin diete, dar stau în baie cu cântarul lângă mine, este prietenul meu cel mai bun. Mă cântăresc în fiecare dimineaţă. Am 1,62 m înălţime şi am 70 de kilograme acum. Cam la 68 de kilograme mă simt eu cel mai bine”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

Nu se culcă niciodată machiată

 

Interpreta de muzică populară are foarte mare grijă și de felul în care arată, astfel că acordă foarte mare atenție îngrijirii pielii.

”Folosesc doar creme româneşti. Am o piele foarte subţire şi nu am avut probleme.

Am foarte mare grijă, la orice oră aş ajunge acasă dimineaţă, la 5, la 6-7, eu nu mă culc nedemachiată. Neapărat să mă spăl pe faţă cu săpun, orice demachiant nu mă ajută, după aceea dau cu cremă”, a explicat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel