Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a renunțat la divorț. Ce spune marele tenismen despre relația cu soția sa

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook

Ilie Năstase a vorbit despre renunțarea Ioanei la divorț. Fostul tenismen a dezvăluit cum merg acum lucrurile între el și soția sa.

În urmă cu trei luni, Ioana și Ilie Năstase se aflau în centrul unui scandal de proporții. Cei doi au decis că este mai bine să se despartă, iar bruneta a intentat divorț. Chiar dacă la început, cei doi și-au adus acuzații grave, pe parcurs, Ioana și Ilei au revenit la sentimente mai pașnice. Cei doi aveau înfățișare pe 24 iunie, la Judecătoria din Hârșova, dar bruneta a retras cererea de divorț, chiar în ultimul moment. 

Recent, Ilie Năstase a declarat că este foarte fericit deoarece Ioana nu a plecat de lângă el.

 ”E cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!”, a spus Ilie Năstase, pentru impact.ro

Fostul tenismen a mărturisit că a crezut merue în căsnicia sa și că în ultimele luni i-a demonstrat soției sale că s-a schimbat.

”Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă. Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis. În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli”  a mai spus Ilie Năstase pentru sursa citată.

 

Ce spune Ioana Năstase despre retragerea divorțului

 

"Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva", a declarat Ioana Năstase pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel