Dietă de vedetă. Adda, de nerecunoscut după ce a slăbit brusc: „Am descoperit care sunt alimentele potrivite”

Data actualizării: | Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda și-a șocat fanii cu noua sa siluetă. Și pentru că toată lumea a întrebat-o cum a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp record, artista a dezvăluit ce a făcut în ultimele 4 luni. 

Adda a slabit atât de mult, încât a fost nevoită să își schimbe garderoba. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un video în care le arată fanilor că vechii pantaloni îi sunt foarte largi. Deși toată lumea s-a grăbit să o întrebe ce diată a ținut, artista a dezvăluit că pierderea chilogramelor nu se datorează unei cure de slăbire, ci a unui regim medical. În ultimele luni, Adda s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care au făcut-o să ceară ajutorul medicilor. În urma analizelor efectuate, artista a aflat că are mai multe alergii și, cu ajutorul unui nutriționist, a eliminat din dietă alimentele care îi făceau rău. Astfel că, după aflarea diagnosticului, nu numai că a reușit să își țină sub control reacțiile alergice, dar a și scăpat de câteva kilograme bune. 

 


„Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize și am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ținut cură de slăbire. Mi s-a curățat foarte bine și fața.

Vă recomand să mergeți la nutriționist. El vă va spune ce analize să vă faceți și ce tip de alimentație este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahăr deloc.

Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune', a povestit Adda pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel