Dieta cu zer. Regimul bizar cu care Traian Stoiță vrea să slăbească 10 kilograme în 20 de zile

Data publicării:

Artistul de muzică populară Traian Stoiță a luat decizia de a urma o dietă mai atipică. Acesta intenționează să consume mai mulți litri de zer, pentru a slăbi 10 kilograme. 

Traian Stoiță nu se mai simte bine în pielea lui și vrea să slăbească. Artistul spune că s-a îngrășat mai multe kilograme, imediat după nuntă și că a ajuns să îl strângă costumul popular. Pentru a reveni la silueta de burlac, Stoiță are de gând să încerce o dietă cel puțin ciudată. Invitat în emisiunea  „La Măruță”, de la Pro TV, artistul a făcut un pariu cu gazda emisiunii, că va slăbi 10 kilograme în 20 de zile. 

Interpretul de muzică populară vrea să urmeze dieta cu zer pentru că, spune el, au testat-o mai mulți prieteni ai săi și au avut rezultate spectaculoase. Astfel, pentru următoarele 20 de zile, artistul are de gând să bea câte 3 litri de zer pe zi. 

„E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi”, a declarat Traian Stoiță, în emisiunea de la PRO TV.

Nu îl mai încape costumul

Artistul spune că vrea să slăbească urgent, pentru că a ajuns să fie un chin să se îmbrace în costumul popular. 


„De fiecare dată este un chin pentru mine să îmbrac costumul popular”. 

S-a îngrășat imediat după nuntă

Viața de familie i-a adus cântărețului multă liniște, dar și câteva kilograme în plus. El spune că s-a îngrășat 20 de kilograme în ultimii 6 ani.

„De la nuntă am pus 20 de kilograme, ăla în costum eram eu înainte cu un an să o cunosc pe Paula (nr. soția interpretului), deci acum vreo șase ani” , a mai spus Traian Stoiță. 

Ulterior, artistul a confirmat și pe rețelele de socializare că a dat startul dietei, iar fanii îl vor susține pe toată durata programului. 

„Am luat act de mesajele domniilor voastre și de starea mea de sănătate, așa că mâine dăm startul unei perioade care nu va fi ușoară, însă rezultatele vor fi benefice!” a scris, ieri, cântărețul pe contul său de socializare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel