Dieta Barbie. Regimul extrem ținut de Margot Robbie pentru a intra în „pielea personajului”

Data actualizării: | Data publicării:

Dieta "extremă" pe care Margot Robbie a urmat-o pentru rolul din filmul Barbie.

Actrița dn Barbie este prima care recunoaște că nu se pricepe la moderație


Margot Robbie a uimit publicul cu apariția ei în rolul lui Barbie - și chiar înainte de lansarea filmului, cu fiecare apariție pe covorul roșu în timp ce promova producția. 

Potrivit Total Shape, căutările privind dieta lui Margot au explodat cu 1364% în SUA, fanii fiind disperați să afle cum își menține actrița fizicul. Margot a recunoscut că poate fi "extremă" în ceea ce privește dieta sa, permițându-și într-o zi să mănânce cartofi prăjiți și burgeri, iar apoi să mănânce doar morcovi dacă trebuie "să intre în bikini". 


"Nu am o dietă foarte bună. Îmi plac berile, cartofii prăjiți, hamburgerii, dar dacă trebuie să intru în bikini, atunci mănânc bețișoare de morcovi timp de trei zile. Sunt într-o extremă sau alta", a declarat ea pentru Emirates Woman. 

"Nu mă pricep la moderație", a adăugat ea. "Mă simt nefericită dacă nu mănânc. Nu pot să mănânc o salată în fiecare zi și o jumătate de pahar de vin în fiecare a doua zi. Nu pot să fac asta". 

 

Atunci când se pregătește pentru un rol, Margot evită să mănânce grăsimi saturate, alimente de tip fast-food, băuturi care conțin cantități mari de zahăr și ciocolată - în schimb, optează pentru o dietă bogată în proteine și densă în nutrienți, potrivit Hello Magazine


Ce mănâncă Margot Robbie la micul dejun? 


La micul dejun, actrița Barbie savurează de obicei terci de cereale - o sursă excelentă de carbohidrați complecși care oferă energie cu eliberare lentă - cu afine - un superaliment antioxidant - însoțit de un smoothie de varză și mere.  Merele sunt sărace în calorii și o sursă de fibre, în timp ce varza kale conține antioxidanți, calciu, fier și alte substanțe nutritive care ajută la eliminarea toxinelor din organism. 


Ce mănâncă Margot Robbie la prânz? 


Proteinele sunt o prioritate pentru prânzul lui Margot, unele dintre mesele sale preferate incluzând pui cu lămâie și orez brun sau macrou asociat cu roșii și castraveți.  Pieptul de pui și macroul sunt ambele considerate proteine complete, conținând toți cei nouă aminoacizi esențiali, ceea ce le face să fie opțiuni excelente pentru recuperarea și creșterea musculară. 

Orezul brun este o cereală integrală considerată a stimula metabolismul, în timp ce roșiile și castraveții conțin un conținut ridicat de apă, care menține organismul hidratat. 


Ce mănâncă Margot Robbie la cină? 


Cina pentru Margot constă în proteine și carbohidrați, cum ar fi fripturi de ton și cartofi dulci sau o mâncare vegetariană de legume cu tăiței de orez. Nu numai că tonul este sărac în grăsimi, dar este, de asemenea, bogat în proteine și conține o abundență de substanțe nutritive, cum ar fi vitamina A și fier. 

Deși Margot nu specifică legumele din dieta ei, tăițeii de orez sunt o alternativă mult mai sănătoasă la tăițeii cu ou, deoarece au mai puține calorii și grăsimi. 

Cu toate acestea, atunci când are o pauză de filmări, Margot nu este străină de mâncăruri indulgente, napolitanele, cartofii prăjiți și ciocolata fiind unele dintre preferatele ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Margot Robbie (@margotrobbieofficial)


Ce părere au experții în fitness despre dieta lui Margot Robbie?


 Un purtător de cuvânt de la Total Shape, un site de resurse de fitness care oferă informații despre antrenamente, suplimente și fitness, a declarat pentru HELLO! "În timp ce alimentele din dieta lui Margot au o mulțime de beneficii pentru sănătate, este important să ne amintim că o dietă nu se potrivește tuturor." 

Aceștia au adăugat: "Poate fi util să încerci diferite alimente pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru obiectivele tale, fie că este vorba de pierderea în greutate sau de dezvoltarea musculaturii."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel