Președintele Lukașenko are o iubită cu 43 de ani mai tânără, fostă câștigătoare a titlului de „Miss"

Data actualizării: | Data publicării:

Aleksandr Lukasenko are o relație extraconjugală cu o tânără în vârstă de 23 de ani. 

Președintele Aleksandr Lukașenko, intitulat „ultimul dictator al Europei", a cunoscut un succes imens după scandalul provocat de Belarus prin deturnarea avionului Ryanair pentru arestarea unui opozant al sistemului. Dar puțini oameni cunosc situația amoroasă a președintelui Lukașenko. 


Maria Vasilevich, în vârstă de 23 de ani, este cea care i-a furat inima președintelui Aleksander Lukasenko (66 ani). Cei doi au fost văzuți de-a lungul timpului la mai multe evenimente publice. 

 


Cuplul a participat la meciuri de hochei pe gheață, festivaluri de artă organizate de stat și la Cupa Mondială din Moscova din 2018.

 

Citește și: Jessica Alves, o nouă operație estetică. Fostul "bărbat Ken" a trecut la "cupa H" cu noile implanturi mamare uriașe/ FOTO


Au dansat împreună la un bal de Anul Nou din capitala Minsk, care a fost transmis la televiziunea națională. Ba mai mult, dictatorul ar fi supravegheat personal pregătirile Mariei Vasilevich pentru Miss World 2018, unde a ieșit pe locul trei. 

 


Președintele și-a sprijinit iubita pentru a intra în parlamentul din Belarus, chiar dacă aceasta nu avea deloc experiență în domeniul politicului.

 


Președintele din Belarus este căsătorit din anul 1975 cu Galina și împreună au doi copii, pe Viktor (43 de ani) și Dmitry (39 de ani). Deși sunt cununați religios, aceștia trăiesc de mai mult timp separat, dar fără a divorța în mod oficial. 

 

Citește și: Actorul transgender Elliot Page, prima imagine la bustul gol, după ce și-a extirpat sânii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel