Jessica Alves, o nouă operație estetică. Fostul "bărbat Ken" a trecut la "cupa H" cu noile implanturi mamare uriașe/ FOTO

Data publicării:
Jessica Alves, sursa instagram
Descriere foto: Jessica Alves, sursa instagram

Jessica Alves , fostul ”bărbat Ken” șochează din nou. Aceasta a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale de mărire a bustului.

La începutul anului 2020, Rodrigo Alves anunța pe rețelele de socializare faptul că a decis să… devină femeie! Transgender-ul a declarat cu numeroase ocazii faptul că niciodată nu s-a considerat bărbat, ba, din contră, a simțit că se regăsește mult mai mult în păpușa Barbie: „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Acesta și-a câștigat faima după ce a recunoscut că a suferit peste 76 de operații estetice ca să se transforme în idolul său, păpușa Ken. Cu mult timp în urmă spunea că a decis să treacă prin atâtea intervenţii chirurgicale ca să-şi depăşească frustrările din copilărie legate de trupul său.

Fostul Ken a recurs la mărirea bustului și a posteriorului. Pătrățelele s-au transformat în talie de viespe, și-a injectat hormoni și și-a schimbat numele. Pentru toate acestea, bărbatul ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Ullterior, aceasta și-a făcut și schimbare de sex, iar acum a ajuns din nou pe masa de operație, deoarece nu era mulțimită de implanturile mamare. Astfel, Jessica Alves a ajuns să aibă unele dintre cele mai mari implanturi mamare, trecând la "cupa H".

Jessica Alves s-a pozat de curând într-o lenjerie roșie din dantelă, care lasă la vedere noile silicoane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel