Actorul transgender Elliot Page, prima imagine la bustul gol, după ce și-a extirpat sânii

Data actualizării: | Data publicării:

Ellen Page și-a surprins fanii anul trecut, când a anunțat că este transgender și își schimbă numele în Elliot Page. Starul filmului „Juno” și al serialului „The Umbrella Academy” a mers mai departe cu transformarea și a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar. 

Elliot Page a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care își arată abdomenul lucrat la sală și pectoralii. Actorul transgender a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar. 

 


Anul trecut, vedeta nominalizată la Oscar și-a anunțat fanii printr-o postare pe Instagram că este transgender şi că își schimbă numele în Elliott Page: „Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei şi numele meu este Elliot”.


„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie”, a mărturisit Elliot Page.


A divorțat de soția sa

 

La începutul anului, Elliot Page şi soţia sa, coregrafa Emma Portner, au anunţat că au decis să divorţeze şi să încheie astfel o căsnicie care a durat trei ani.


"După o analiză îndelungată şi atentă, am luat dificila decizie de a divorţa, în urma despărţirii noastre din vara anului trecut", a anunţat cuplul canadian într-o declaraţie comună.

"Ne respectăm reciproc foarte mult şi rămânem prieteni apropiaţi", se afirmă în acelaşi comunicat.

Ellen Page, în vârstă de 33 de ani, şi Emma Portner, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în 2018.

Vedeta canadiană, nominalizată la Oscar, a anunţat în decembrie 2020 că este o persoană transgender şi că va folosi de acum înainte numele de Elliot Page.

Cu acea ocazie, vedeta a vorbit despre discriminările la care sunt supuse persoanele transgender.


Actorul de origine canadiană și-a câștigat succesul la scară largă, în anul 2007, când a interpretat rolul unei adolescente însărcinată, în celebrul film „Juno”. Performanțele sale i-au adus nominalizări la Premiile Oscar, Globurile de Aur și Premiile BAFTA.


Printre filmele importante în care a mai jucat Elliot Page, se numără „Inception” și seria „X-Men”, recent și în serialul Netflix, „The Umbrella Academy”.


Actorul, în vârstă de 33 de ani, a declarat public că este gay în anul 2014: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune.” 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel