Diana Stejereanu dezvăluie toate secretele pentru o DIETĂ perfectă: Într-un proces de slăbire sunt 3 factori esențiali

Data publicării:
Sursa foto: Diana Stejereanu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Diana Stejereanu, Instagram

Diana Stejereanu a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, ce trebuie să facem într-o dietă corectă.

Foarte mulți oameni cred că dieta se rezumă doar la mâncare și sport. Nu este un lucru greșit însă, o dietă corectă, mai apelează și la alte resurse. Diana Stejereanu a spus pentru Spectacola, de ce trebuie să mai ținem cont, în procesul de slăbire, pentru a obține rezultate cât mai vizibile.

"Mereu le spun fetelor că într-un proces de slăbire sunt 3 factori esențiali: alimentație, sport și somn. Întotdeauna o persoană care doarme minim 7 ore pe noapte, va avea rezultate mult mai bune și mai rapide, decât o persoană care are același meniu și același ritm de antrenament, însă doarme doar 4 ore. Somnul este vital pentru echilibrarea hormonilor, în special grelina, hormon care stimulează apetitul. Când suntem obosiți, nivelul de grelină creşte, iar organismul îţi sugerează că nu ţi-ai satisfăcut pofta de mâncare. Somnul este soluția, nu frigiderul. În timpul somnului, mai mulți hormoni, inclusiv cei de creștere sunt produși, ceea ce rezultă şi creşterea masei musculare.

De asemenea, foarte importantă în acest proces este și apa. Apa detoxifică și previne îmbătrânirea prematură, hidratează fiecare
celulă. Ideal este să bem dimineața pe stomacul gol 1 pahar, să trezim organismul. Mai mult, apa potențează metabolismul și îți taie din apetit, astfel încât este considerat un combustibil pentru corp.", a declarat Diana Stejereanu, pentru Spectacola.

Trucuri pentru a obține rezultate mai rapid

Antrenoarea de fitness ne-a dat și câteva trucuri prin care corpul poate căpăta o formă de invidiat, într-un timp mai rapid.

"Este important să faci sport de minim două ori pe săptămână, pentru că pe lângă sănătate, energie, încredere, vibe, articulații endorfinele ne fac fericiți, și asta își dorește toată lumea. În al doilea rând, uită-te în oglindă mai des, poartă bustieră, pantaloni scurți când te antrenezi, pentru că așa conștientizezi ce îți place și ce nu, la corpul tău, și nu te ascunde în trening. Alt lucru pe care trebuie să-l faci este să stai în planșă săptămânal și să crești timpul cu minim 10 secunde. Așa o să vezi astfel că rezistența crește de la săptămână, la săptămână și o sa ajungi la concluzia mea: corpul poate, mintea trebuie convinsă.

Alt sfat este să bei apă, ceaiuri multe și cafeaua zilnic cu ulei de cocos în ea, pentru că este un fat burner foarte bun, iar uleiul de cocos mărește arderile în fereastra metabolica de la 40 de minute, la 2 ore , dacă adaugi o lingură de ulei de cocos în cafea. Mestecă de multe ori, de 7-10 ori dacă poți și savurează masa, nu sta pe telefon cât mănânci.", a mai spus Diana Stejereanu.

"Nu există corp de invidiat"

"Nu există corp de invidiat într-un timp scurt, nu există ceaiuri minune, nu există proceduri minune, nici măcar clinicile și operațiile nu fac minuni, pentru că după costisitoarea intervenție o să ajungi la ce îți spun eu acum: există perseverență. Să știi ce trebuie să mănânci, cât, ce să scoți din alimentație, ce sa adaugi și să faci minim 2 ore de antrenament pe săptămână, să menții corpul tânăr și în felul ăsta o să ajungi natural la obiectivul dorit, fără frustrări, înfometări.

Alimentația este 70 % dintr-un proces de slăbire, acolo se dă lupta. Revelația mea ca antrenor a fost să verific mesele zilnic, fiecare clientă pe care o am trebuie să îmi trimită seara pozele cu tot ce mănâncă și, în felul ăsta, am avut super rezultate, indiferent de vârstă. Făcând poze, clienta se responsabilizează, iar eu pot sa corectez în timp util unde greșește și să mă asigur că nu mai repetă greșeala.", a continuat antrenoarea de fitness.

Ce recomandă Diana Stejereau, pentru un stil de viață sănătos permanent

"Să îți răspunzi sincer la întrebarea: "Ce aleg în viața asta: să admir sau să fiu admirat?". Corpul este singurul loc în care o să trăiești, depinde de tine totul. Cu aceeași mână, poți să iei o ganteră sau o furculiță de cartofi, la 12 noaptea. Transformările au loc și din FIT în FAT, dar și invers. Îți recomand să fii sinceră cu tine și să faci un top al lucrurilor care te fac fericită, ai de ales între: un corp perfect, o geantă scumpă, o rochie de mii de euro.  Mai devreme sau mai târziu o să îmi dau seama dacă ai răspuns corect.", a mai spus Diana Stejereanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel