Diana Sar, dieta extremă: „Oribil”. Actrița consuma un singur aliment

Data publicării:
Diana Sar, foto Instagram
Descriere foto: Diana Sar, foto Instagram

Diana Sar a dezvăluit că a încercat mai multe diete drastice, la începutul carierei. 

Actrița Diana Sar și-a început cariera în show-bizz ca model, astfel că modul în care arăta era extrem de important. Vedeta recunoaște că a încercat mai multe diete, la vremea aceea, în încercarea de scăpa de kilogramele în plus. Una dintre cele mai drastice diete urmate a fost una care se baza exclusiv pe carne. 
Ea spune că a fost oribil și că nu ar mai încerca această metodă de slăbit. Mai mult, ea le recomandă celor care vor să slăbească să meargă la nutriționist. 

„Au fost multe diete pe care le-am ținut după capul meu și care m-au afectat. Cred că cea mai drastică a fost cea în care mâncam doar carne...oribil. Când eram model am încercat mai multe lucruri, dar recomand să se meargă la nutriționist”, a declarat Diana Sar pentru Pro TV. 

Diana Sar, scenă fierbinte la debutul pe marele ecran: „A fost prima secvență de amor pe care am filmat-o vreodată”

Diana Sar și-a făcut debutul pe marele ecran, în filmul Dosar 63, cu o scenă fierbinte. 

 
O poveste antrenantă și complicată ce are la bază întâmplări reale. Dosar 631 este un film românesc inspirat dintr-un fapt real. Producția, filmată în plină pandemie, în toamna lui 2020,  prezintă investigația jurnalistică a unui reporter de televiziune, Dinu (Iosif Paștină) pe marginea existenței în țara noastră a  presupuselor ”închisori zburătoare” americane. Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios Dosar 631, Dinu descoperă o scurgere de informații dintr-o baza NATO din România. Evenimentul de presă agită, provocă, tentează diferite medii de presă, politicieni de vârf, servicii, atât interne, cât și externe, provocând drame atât hilare, cât și absurde, într-o comedie neagră. Diana Sar face un rol de debut pe marele ecran fulminant în personajul Valentina. 


Am stat de vorbă cu Diana Sar pentru a afla cum au decurs filmările pentru acest rol și cât de dificil i-a fost să joace scena fierbinte.


SPECTACOLA: Cum a fost la filmări?

Diana Sar: “M-am simțit foarte bine la filmări și a fost o plăcere să lucrez cu domnul Marius Th Barna, mi-a plăcut că am discutat mult pe text și am putut aprofunda personajul. Iosif a fost un partener extraordinar care m-a ajutat mult în secvențele dificile, cum ar fi cea din dormitor sau cea în care a trebuit să conduc. Chiar dacă știam că sunt un șofer bun, fiind prima oară când conduceam la o filmare, am avut emoții destul de mari, aproape la fel de mari că la secvența de amor. 

 


SPECTACOLA: Cea mai puternică amintire este...

Diana Sar: Mi-au venit în minte două amintiri la fel de puternice. Una dintre ele este dintr-un restaurant, în care Valentina are o discuție aprinsă cu Dinu și în care am avut ocazia să trec rapid prin foarte multe stări. A rămas o amintire puternică pentru am reușit să simt furia aceea pe care o aveam în certurile dintr-o relație de-a mea din trecut și parcă m-am și eliberat de niște sentimente negative rămase de atunci. O altă amintire puternică este de la filmările pentru secvența din dormitor în care este prezentat un moment intim dintre Valentina și Dinu, pentru că a fost prima secvență de amor pe care am filmat-o vreodată.

Citește aici interviul intergral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel