Diana Dumitrescu, motivul pentru care nu a mai apărut pe micile ecrane: "Lumea nu te mai cheamă, nu te mai deranjează..."

Diana Dumitrescu, foto Facebook
Descriere foto: Diana Dumitrescu, foto Facebook

Diana Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. 

Diana Dumitrescu se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Cu toate astea, în ultima vreme, vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor. Fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu actrița, astfel că Diana a decis să lămurească cum stau lucrurile, de fapt. 

Diana Dumitrescu, motivul pentru care nu a mai apărut pe micile ecrane

Diana Dumitrescu a mărturisit, în cadrul unui interviu, că principalul motiv pentru care nu s-a mai focusat pe carieră a fost creșterea copilului săi. Cu toate astea, vedeta recunoaște că își dorește să reapară în fața publicului, motiv pentru care va începe să meargă la casting-uri. 

„Nu mai apar nicăieri. În afară de proiectele pe care le am pe rețelele de socializare, nu am mai făcut nimic. Nu știu dacă toamna asta se vor schimba lucrurile. L-am mutat pe Carol la program lung la grădiniță, atunci aș avea mai mult timp, dar să vedem dacă apare ceva. Ar trebui să mai sun oameni pe care îi știu, să vedem ce proiecte se mai fac, să merg la casting-uri.

Primul motiv pentru care nu am mai apărut a fost copilul. M-a ținut acasă, apoi am avut proiectele mele personale, plus că nu m-am mai dus pe la casting-uri. Cumva, m-am rupt puțin de lumea asta și când te rupi de zona asta, lumea știe că ești dedicată familiei și nu te mai cheamă, nu te mai deranjează. Nu pot să zic că vreau 100% să mă duc, dar mi-ar plăcea… Carol va începe al doilea an de grădiniță, pe data de 9 septembrie va împlini 4 ani. Sunt câteva lucruri pe care le-am greșit, de exemplu, l-am făcut cam răsfățat, dar este un copil bun, nu este un copil dificil.',  a declarat Diana Dumitrescu pentru impact.

Citește și: Diana Dumitrescu, diagnosticul care i-a ruinat silueta. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta: „Un număr pe care nu l-am mai văzut de când am născut”

Diana Dumitrescu, motivul pentru care a refuzat să meargă la America Express

Diana Dumitrescu a mărturisit că a fost chemată să participe la America Express, însă recunoaște că nu poate să stea departe de copilul ei atât de mult timp. În plus, vedeta susține că se enervează foarte repede și nu ar face față la toate provocările acestui reallity-show.

Am fost chemată la America Express și am refuzat. Nu m-aș duce. Nu aș pleca o lună de zile fără să stau cu copilul meu, nici dacă m-ar plăti în aur.Plus de asta, eu am mai participat , de-a lungul perioadei mele, de carieră activă, la reality-show-uri, dar nu sunt de mine, pentru că eu mă enervez foarte repede, am nervii scurți, nu fac față cu brio și este o față pe care nu vreau să o arăt publicului. Sunt mai colerică și nu aș vrea să expun asta. Prefer să nu. Muncesc acasă cu soțul meu suficient', a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Diana Dumitrescu, victima depresiei, după divorțul de Ducu Ion: "A fost foarte greu. Ajungi până la gânduri negre de sinucidere"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 aug 2023, 09:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience