Diana Dumitrescu, diagnosticul care i-a ruinat silueta. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta: „Un număr pe care nu l-am mai văzut de când am născut”

Data publicării:

Diana Dumitrescu este cu moralul la pământ după ce a văzut numărul de kilograme pe care i-l arată cântarul. 

Diana Dumitrescu nu se sfiește să își declare numărul de kilograme, deși nu este deloc încântată de greutatea ei. Mai mult, vedeta a ajuns la capătul răbdării, după un lung șir de încercări de a reveni la silueta de odinioară. 


„O perioadă am refuzat întâlnirile cu dușmanul meu, pentru că am vrut să am moralul cu mine, curajul de a purta costum de baie,  bucuria de a purta haine noi, dorința de a mă simți sexy. 

Azi m-am trezit devreme. Azi m-am trezit la 6. Și dușmanul mi-a dat întâlnire. M-am dus, sigură pe mine pentru că în ultima perioada m-am simțit tare bine în pielea mea, am purtat costum de baie în două piese, am fost la piscină, am băut foarte multă apă. Eram bine. Mă simțeam bine. 

Azi, cel mai mare dușman, cântarul, mi-a dat lovitură de grație. Azi mi-a arătat 70!', a scris Diana Dumitrescu pe blogul ei. 

A început să se îngrașe la un an de când a născut


Deși multe femei se luptă cu kilogramele acumulate în sarcină, vedeta spune că nu e și cazul ei. mai mult, pentru ea, slăbirea după naștere a fost una ușoară, scăpând de peste 17 kilograme fără prea mult efort. 

Din nefericire, la un an de la naștere, vedeta a început să acumuleze kilograme rapid, fără să-și dea seama. A avut și unele probleme de sănătate care i-au sabotat silueta, printre care o ruptură de ligamente care a ținut-o la pat o săptămână, dar și o intervenție chirurgicală despre care spune că a dereglat-o hormonal. 


„Adevărată lupta cu kilogramele a început abia la un an după ce l-am născut pe Carol. Pierdusem toate kilogramele luate în sarcina, 17 adică, și încă 3. Ajunsesem la 58 de kg și eram… vis după mine, dar ceva s-a întâmplat în acea toamna. Pe parcursul a trei săptămâni, brusc, am ajuns la 65 de kg, apoi 67, cu chiu cu vai am ajuns la 63, unde m-am oprit aproape șase luni. Iarnă trecută reușisem să ajung la 60. Fericire maximă, urma să arăt bine în rochia de Revelion.

De fericire mi-am scrantit glezna, ruptură parțială și totală de ligamente, am stat în pat o luna, am ajuns la 67 de kg, apoi 68…am rămas acolo în ciuda orcarui efort de a slabi, sala, fasting, mâncat puțin… până azi', a mai spus  Dumitrescu.

Resemnarea

Deși nu s-ar putea spune că o femeie care cântărește 70 de kilograme ar avea neapărat o problemă cu greutatea, vedeta este extrem de necăjită de imaginea pe care  o vede în oglindă. A renunțat la ideea de a mai purta anumite ținute vestimentare și pare, cumva, că s-a resemnat în ideea că a pierdut controlul asupra siluetei sale.

„Azi, moralul meu nu prea e de gasit... l-am pierdut pe drumul dintre baie si bucatarie, unde mi-am facut o cafea neagra ca in fiecare dimineata. Desi m-am batut de multe ori cu pumnii in piept ca nu mai imi pasa, pentru ca sunt foarte fericita asa cum sunt, si sunt, exista momente, destul de multe in care imi pierd moralul. In general, prin casa, pe drumul mai sus mentionat, sau pe drumul dintre baie si dressing... iar in dressing se ascunde atat de bine printre hainele pe care as vrea sa le port, dar nu mai pot, incat nu mai este de gasit!

 

De câte ori încerc să-mi înfrunt dușmanul, de atâtea ori moralul meu fuge și se ascunde! Azi dușmanul meu a atins un apogeu…un număr pe care nu l-am mai văzut de când am născut, totuși este real și biciuitor. Nu știu exact ce înseamnă, dar sigur în dressing voi află că nu mai pot purta o rochie scurtă cu spahetti straps, pe care abia așteptăm să o port în această vara.

De când mă știu, am fost slabă. Nu am făcut mare efort să fiu slabă, pentru că așa a fost natură mea. La un moment dat, am avut niște probleme, am suferit o intervenție și mi-am dereglat puțin hormonii, dar după vreun an (maximum) mi-am revenit.

Deși m-am bătut de multe ori cu pumnii în piept că nu mai îmi pasă, pentru că sunt foarte fericită așa cum sunt, și sunt, există momente, destul de multe, când îmi pierd moralul. În general, prin casă, pe drumul mai sus menționat, sau pe drumul dintre baie și dressing… iar în dressing se ascunde atât de bine printre hainele pe care aș vrea să le port, dar nu mai pot', se resemnează Diana Dumitrescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel