Dezvăluiri șocante! Fosta iubită a lui Costin Mărculescu acuză că acesta a obligat-o să renunțe la copilul pe care-l purta în pântec

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: El Emigrante/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: El Emigrante/Instagram

De patru ani, Costin Mărculescu, un actor și cântăreț apreciat și prieten al multor celebrități din România, nu mai este printre noi. Dispariția sa pare să fi estompat amintirea sa din viețile multora. A fost oare uitat? Sau flacăra talentului său arde încă în inimile celor care l-au cunoscut? Iată cine este femeia care nu l-a uitat pe acesta.

Moartea prematură a actorului a lovit-o din plin pe Cristina Canela, ultima sa iubită. Ea este singura care îl plânge cu adevărat și care îi simte lipsa.

Ce a dezvăluit ultima iubită a lui Costin Mărculescu

Dragostea lor, deși curtată de umbrele familiei lui Mărculescu, a fost una reală și intensă, iar Cristina va păstra mereu vie amintirea lui. Cristina Canela și Costin Mărculescu au fost iubiți timp de doi ani, între anii 2017-2018. Tânăra susține, însă, că familia actorului ar fi fost împotriva ei, de aceea relația lor nu a avut sorți de izbândă.

„Eu rămăsesem însărcinată cu el!  Mi-ar fi plăcut să fi păstrat copilul lui Costin! De aceea ne-am și despărțit, pentru că el  nu a vrut să păstrăm copilul. Mi-am luat hainele de la el și am plecat!  L-am lăsat! Păi, ce voiai să fac?! Să stau să trag de un om care nu voia să facă nimic?! Mă săturasem!”, a declarat Cristina, într-un interviu pentru Click!

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, dărâmată de dorul mamei sale, la patru luni de când s-a stins din viață: „Îmi lipsește enorm. E tare greu”

Cristina a depus plângere penală împotriva familiei iubitului 

Recent, Cristina a fost nevoită să apeleze la Poliție pentru a depune o plângere penală împotriva familiei fostului său iubit. Tânăra a ajuns în această situație din cauza amenințărilor constante, pe care le-a primit din partea lor, chiar după finalizarea ordinului de restricție emis împotriva lor. Situația pare a fi una serioasă, având în vedere că amenințările persistă.

„Sincer, îmi pare rău să zic asta, dar mai bine păstrăm copilul lui Costin, decât să fac copil cu băiatul ăsta. Mi-am pus atât viața, cât și sănătatea mea în pericol! Și, uite unde am ajuns! Costin e între patru scânduri și eu sunt traumatizată, atât fizic cât și psihic, de niște oameni care nu au nici un fel de regret în ce spun și fac, nici un Dumnezeu nu au ca să nu spun suflet, că e o vorbă <<să fii om e lucru mare>>!

Acum două zile, am făcut plângerea penală, mi-au dat un număr de înregistrare ieri și acum aștept un răspuns. Eu nu vreau să le fac rău, vreau doar să mă lase în pace pentru că, de când s-a terminat ordinul de protecție, eu nu am primit nicio dovadă din partea lor că și-au schimbat comportamentul față de mine, ci dimpotrivă mai rău.

Vor să îmi facă rău și nu înțeleg cine este victima și cine este agresorul, pentru că în relația mea cu Claudiu eu sunt singura care am avut cel mai mult de suferit. Adică am fost expusă unei presiuni foarte mari după perioada de după sarcină.”, a mărturisit Cristina, conform sursei precizate anterior.

Te-ar putea interesa și: Soțul Ancăi Molnar, gest plin de iubire la doar câteva zile de la moartea soției sale sale. Bărbatul este sfâșiat de durere: „Totul pare un vis urât care nu se mai termină!”

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel