Soțul Ancăi Molnar, gest plin de iubire la doar câteva zile de la moartea soției sale sale. Bărbatul este sfâșiat de durere: „Totul pare un vis urât care nu se mai termină!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Makeup_Anca/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Makeup_Anca/Instagram

Moartea Ancăi Molnar a adus durere și suferință în sufletele celor care au iubit-o și i-au fost alături în ultimele clipe. Recent, soțul ei, Claudiu, a vizitat-o la cimitirul și a făcut un gest de-a dreptul emoționant.

Pe 13 iunie, Anca Molnar, în vârstă de 35 de ani, a fost condusă pe ultimul drum. Make-up asrtista vedetelor a fost diagnosticată cu cancer și , după două operații în Turcia, a pierdut lupta cu această boală incurabilă. Vestea că are cancer a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe familiei vedetei, care trec acum prin cele mai grele momente din viața lor.

Ce a făcut soțul Ancăi Molnar după înmormântarea soției sale

Deși a luptat cu toată puterea împotriva nemilosului cancer, Anca Molnar nu a reușit să învingă boala. În urmă cu o zi, la doar patru zile de când Anca s-a stins din viață, soțul său, Claudiu, a mers la mormântul Ancăi și a făcut un gest de-a dreptul emoționant. Acesta i-a dus cafeaua ei preferată și prăjitura pe care obișnuia să o savureze, miniamandina.

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată "miniamandina". Iubirea mea… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci… De tot ce făceam împreună. Pffff….”, a scris Claudiu Molnar, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)

Te-ar putea interesa și: Imagini de la înmormântarea Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor. Familia ei este sfâșiată de durere: „Zbor lin, iubita noastră!”

Care a fost ultimul mesaj transmis de Anca Molnar

Gândul că nu va mai fi nu-i era străin Ancăi Molnar. Make-up artista, după a doua operație la care a fost supusă în Turcia, se aștepta ca zilele ei să se scurgă și a lăsat un ultim gând pentru cei dragi.

Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele... Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.
Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!
Eu, Anca Molnar am plecat...Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu!
Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul scris pe profilul Ancăi Molnar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ~???????????????? ????????????????????????~ (@makeup_anca)

Te-ar putea interesa și: Anca Molnar a murit! Make-up artista vedetelor a pierdut lupta cu o boală incurabilă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel