Detaliul care iese la iveală după sinuciderea îngrozitoare din Timișoara: Ieri ar fi fost ultima zi în care s-ar fi putut RECĂSĂTORI cu tatăl copiilor

Data publicării:
Captură video Observator
Descriere foto: Captură video Observator

În presă a apărut informația că tânăra de 33 de ani, care s-a sinucis astăzi împreună cu cei doi copii ai săi, unul de 3 ani, celălalt de 6 ani, sărind de pe un bloc cu 10 etaje, urma să se căsătorească. 

Conform informațiilor vehiculate, tânăra trebuia să se recăsătorească, de fapt, cu cel care i-a fost soț, respectiv cu tatăl copiilor săi. Sursele citate scriu că documentele în vederea căsătoriei au fost depuse în 19 aprilie. Dacă este așa, printr-un calcul simplu ne dăm seama că cei doi nu mai urmau să se căsătorească, pentru că termenul de la depunerea dosarului s-a scurs. 

Val de sinucideri în România. Ligia Moise, simptomele la care să fii ATENT și DOUĂ sfaturi importante: Degeaba plângem apoi!

Printre actele care se depun la dosar în vederea cununiei civile se numără și certificatul medical prenupţial. 

Iată ce scrie Primăria Timișoara despre acest certificat: ”Se obţine de la o autoritate sanitară din România (de exemplu, medicul de familie). Certificatul medical prenupţial are o valabilitate de 14 zile, interval de timp în care căsătoria trebuie să fie încheiată. În certificatul medical prenupţial se va înscrie menţiunea ”SE POATE CĂSĂTORI”. Certificatele medicale sunt valabile 14 zile de la data emiterii şi trebuie să cuprindă menţiunea expresă că persoana se poate sau nu se poate căsători.”

Cele 14 zile de valabilitate includ ziua emiterii și ziua căsătoriei și vorbim despre zile calendaristice, nu lucrătoare. Dacă a fost emis certificatul medical în 19 aprilie, data în care ar fi fost depus dosarul în vederea căsătoriei, ziua de 2 mai ar fi fost ultima în care cei doi părinți s-ar fi putut recăsători. 

Astăzi, 3 mai 2022, femeia s-a sinucis împreună cu copiii săi, într-un gest disperat. 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel