Detalii picante din viața lui Marius Manole. Lidia Buble i-a făcut avansuri actorului: „Da, s-a mers departe tare”

Data publicării:
Marius Manole/ Lidia Buble, colaj foto
Descriere foto: Marius Manole/ Lidia Buble, colaj foto

Marius Manole a făcut declarații șocante despre Lidia Buble. Vedeta i-a făcut avansuri celebrului actor. 

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost discret în ceea ce provește viața lui amoroasă, actorul a ținut să facă câteva declarații uimitoare despre Lidia Buble. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. 


Invitat în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV, celebrul actor a fost provocat să răspundă unor întrebări incomode legat de viața lui amoroasă în cadrul rubricii sosurile iuți. Cătălin Măruță l-a întrebat pe Marius Manole ce vedetă din România i-a făcut avansuri în trecut. 


Actorul nu a stat prea mult pe gânduri și dat un răspuns care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Marius Manole a recunoscut că Lidia Buble i-a făcut avansuri în trecut, dar a ținut să precizeze că aceste lucruri s-au întâmplat după despărțirea ei de Răzvan Simion. 


Marius Manole a fost ironic și a dat de înțeles că totul s-a oprit doar la acele avansuri, iar între ei nu a fost nimic mai mult. 


"Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în...Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?", a povestit Marius Manole la Pro TV. 

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf: „Tati, nu suntem interesați de viața ta și a amantei. Ați vrut amândoi să fiți vedete”


Actorul a ținut să vorbească și despre familie vedetei, dar a păstrat o notă ironică, iar în final a avut doar cuvinte de laudă la adresa Lidiei Buble. 


"Cătălin Măruță: -Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?


Marius Manole:- Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei", i-a răspuns într-un mod ironic Marius Manole lui Cătălin Măruță. 

 

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital: „Mi se pare că e atât de fragilă. Mă cuprinde o mare disperare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel