Mioara Roman a ajuns de urgență la spital: „Mi se pare că e atât de fragilă. Mă cuprinde o mare disperare”

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a ajuns din nou la spital cu mama ei. Ce a pățit de această dată Mioara Roman?

Oana Roman trece prin clipe grele din cauza stării de sănătate a mamei sale. Vedeta a ajuns din nou la spital, iar de această dată simte că disperarea o cuprinde, de frică că cea care i-a dat viață ar putea păți ceva. 


Oana Roman se luptă mult pentru ca mama ei să aibă o stare de sănătate cât mai bună și este alături de ea în fiecare clipă. Mioara Roman s-a trezit cu picioarele foarte umflate, așa că fiica ei a decis să meargă de urgență la spital. 


Oana Roman avea programare pentru mama ei abia luni, dar din cauza stării de sănătate din ce în ce mai precare a decis să ceară mai rapid ajutorul medicilor. 


„Din păcate în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunit! Doamne ajută”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.


Vedeta le-a făcut dezvăluiri fanilor de pe Instagram chiar din camera de gardă. 


„Am ajuns la spital, la camera de gardă(...) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi.


Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a mai spus vedeta. 

 

Oana Roman le-a mulțumit fanilor care i-au trimis mesaje de încurajare și le-a transmis că mama ei va mai rămâne pentru încă 24 de ore sub observațiile medicilor. 

 

„Probabil că mama va rămâne internată 24 de ore pentru a i se monitoriza tensiunea și pentru a face investigații cardiologice”, a conchis Oana Roman. 

 

Oana Roman și-a internat mama într-un hotel de patru stele, unde are parte de tratament de specialitate și cele mai bune condiții 


Recent, Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.Vedeta a povestit că a găsit acest loc perfect pentru mama ei după foarte multe căutări și variante. Din fericire, la acest hotel, Mioara Roman are parte de îngrijiri medicale și supraveghere permanentă.


„Într-un final am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea şi mă simt mult mai bine. Trebuie să aştept puţin pentru că mama este la ora de gimnastică. Înainte de masă au ora de gimnastică, înainte de gimnastică sau după nu ştiu exact, face kinetoterapie şi masaj, apoi au o ora de gimnastică în fiecare zi. Aştept să termine gimnastica, apoi să stau puţin de vorbă cu ea. Aici lucrurile sunt foarte bine organizate şi îngrijirea este una realmente impecabilă”, a declarat Oana Roman pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel