Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf: „Tati, nu suntem interesați de viața ta și a amantei. Ați vrut amândoi să fiți vedete”

Data publicării:
Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta
Descriere foto: Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta

Anamaria Prodan continuă seria atacurilor la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Impresara l-a dat de gol pe antrenor și are un mesaj dur pentru el. 

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Vedeta și-a ieșit din minți după ce a văzut fotografiile de Crăciun cu Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită.


Sexy-impresara a publicat pe pagina ei de Instagram o conversație între Laurențiu Reghecampf și Hossu Cristian, finul lor. 


Reghe a fost întrebat de jucători, dar a cerut să afle adevărul despre Liviu Alexa, un jurnalist din Cluj, la care ar fi ajuns Anamaria Prodan. 


Anamaria Prodan a explicat această situație și a avut un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, femeia care urmează să îl facă tătic pentru a treia oară. 


„Oare poate cineva să explice decăderea? Antrenorul Craiovei, Laurențiu Reghecampf, blochează jucătorii pentru faptul că își dorește ca cineva să îi spună ceva rău despre mine. Este vorba despre jurnalistul Liviu Alexa unde celebrul Reghe are impresia că eu, soția, am ajuns la el și l-am rugat să scoată filmele amantei Caciuc pe piață. Reghe, tati, nu suntem interesați de viața ta și a amantei. Ați vrut amândoi să fiți vedete. Ce să faci? Suporți realitatea! Realitatea TV! Nu-i problemă de filme, le știe toată țara căci postul meu, Realitatea TV, e crunt de cunoscut. (…) Eu nu fac cercetări dacă Liviu Alexa dă știri de Caciuc”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au stat până acum departe de lumina reflectoarelor, dar cu ocazia sărbătorilor de iarnă s-au gândit să își facă vizibilă relația de iubire prin intermediul unei ședințe foto. 


Ce mesaj tranșant le-a transmis vedeta imediat după ce a văzut imaginile de la ședința foto:


„Reghe limbă de aur face promisiuni și declarații amantei gură de aur. Ce romantic, ce decor de vis ce fericire vai de vai îl ia la mână pe limbă de aur gură de aur. Dacă facem comentarii,  câtă originalitate să copiezi ședința foto pe care soția limbuței de aur a făcut-o top acum 2 ani, trebuie să-i învățam să se îmbrace, să-i învățam cum se sta cu mâinile la poze că se tot întreabă pe video amândoi ce să facă cu mâinile. Grea viața de vedeta mai ales când te striga lumea gura de aur și pe tătăită … scuze reghe limba de aur ne facem timp și le organizam o ședința foto în decor adevărat de vis (urat). Îi învățam să stea natural în fata camerei , că ne pomenim că iese dragostea prin pori și ne inunda și facem și retuș la bărbița guriței de aur , dam cu multa acuarela pe piele să obținem o singura culoare a pielii  căci petele sunt și la propriu și la figurat. Aducem make up profesional ,haine adevărate de diva de aur luate pe măsuri nu așa că pe gard limba de aur trebuie să facă curat în conturi și în buzunare să scoată ce mai are că altfel e furtuna căci guriță de aur musca limbuta de aur imediat și da sângele pe nas ! glumim și noi de sărbători cu voi fără supărare căci dacă e cu supărare și nu avem simțul umorului nu ne interesează. Poate ședința foto o să iasă … dar copia rămâne toată existența doar o simpla copie și ședința foto …. poate dacă am ceva timp liber aranjata de fetele mele fabuloase și coordonata de băiatul meu de vis …o să semene dar niciodată nu o să răsară.  ps. Poate le aducem aminte lui limba de aur și gura de aur ( căci ne au interzis să le pronunțăm numele )că în fata unui copil trebuie să ai decenta ca părinte ( tata limba de aur ) și gura de aur …. trebuie să înțeleagă că aurul dacă este de 9 k nu este considerat bijuterie. Pamflet”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel