Detalii inedite din culisele serialului „Clanul”. Ce sacrificii face Denis Hanganu: „Asta e, de fapt, greul” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Denis Hanganu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Denis Hanganu, la Oracolul Vedetelor

Denis Hanganu a fost invitatul Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a oferit detalii inedite din culisele serialului „Clanul”.

Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, Denis Hanganu, actorul care interpretează rolul Tudor Achim în serialul „Clanul” de la Pro TV, ne-a dezvăluit cum arată o zi de filmare. Actorul, în vârstă de 29 de ani, recunoaște că programul nu e deloc unul ușor, iar fiecare zi de filmare este plină. Chiar dacă din fața micului ecran totul pare simplu, realitatea din culise este cu totul alta. În spate se află multă muncă și multe ore de filmare.

„O zi la filmări e plină. Ne trezim de dimineață, iar dacă nu sunt filmări de dimineață, care țin până seara, avem filmări care încep după-amiază și se termină dimineața la 04:00. Cam astea sunt cele două mari scenarii. Ajungi la filmare, te schimbi, te machiezi, repeți textul, repeți în sensul în care se presupune că l-ai învățat cu o seară înainte, cu o zi sau cu mult înainte, în funcție de cum ai filmarea programată. Sunt secvențe după secvențe. Se filmează toate secvențele rând pe rând. Ele sunt bine programate, în anumiți timpi de filmare, intervale de timp bine respectate. Așa e zi de zi. 

Când ziua nu e plină și cumva programul tău e programat pe jumătate de zi de filmare, atunci vin repetițiile de la teatru. Nu e vreo zi liberă. Pleci de la filmare și ai o repetiție 3-4 ore la teatru sau 2-3 repetiții, depinde. Sau întâmplă să ai spectacol seara. Deci tot timpul sunt lucrurile cumulate. Niciodată nu am pățit să ajung acasă și să zic că pot să stau sau să zic că am vreo 6 ore libere și mă pun pe seară să învăț textul pentru următoarea zi de filmare, niciodată, dar asta pentru că îmi și pasă foarte mult. Eu nu pot să trăiesc altfel”, a spus Denis Hanganu, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

VEZI și: Detaliul despre ultimul sezon din „Clanul” pe care producătorii și-ar dori să nu-l știm. George Ivașcu: „Eu acum dau din casă, îmi cer scuze”

„Aia e, de fapt, greul în toată ziua aia”

Cu toate acestea, actorul a mărturisit că ritmul intens al programului său nu lasă prea mult loc pentru odihnă, iar de relaxare nici nu poate fi vorba. După o zi de filmare, Denis Hanganu se întoarce acasă complet epuizat. Însă, chiar și după o zi lungă, acesta se pregătește să învețe textul pentru următoarea zi.

„Eu vreau să fac proiectele astea în mod simultan, pentru că mi se pare că tipul acesta de continuitate îmi siguranța unei sustenabilități financiare, a unei sustenabilități în ceea ce privește angrenajul ăsta în muncă și mă liniștește. E un paradox, deși toate lucrurile astea trebuiesc făcute în paralel, eu în mintea mea sunt foarte liniștit că am de lucru, că vin proiectele, că sunt căutat și asta este de bine, deci mă liniștește. Fiind protagonist, eu mă pot lăuda cu o partitură întinsă, poate chiar cea mai întinsă. Nu ai cum în alt ritm, ci doar zi de zi. Trebuie să fie și scrise într-un anumit timp. Episoadele vin pe parcurs, tu filmezi din episoadele 4-5, se scrie 7-8, vin textele și trebuie să le înveți de la zi la zi.

Ajungi acasă seara, mănânci, faci un duș, fiecare cu tabieturile lui și apoi te pui să înveți textul. Asta presupune 5 ore de somn și restul de 1-4 ore de învățat text. Ajungi acasă, tot corpul tău strigă din toți rărunchii să îl pui la somn, că ești foarte obosit, plus că poate au fost secvențe de strigat, răcnit, lucrurile prin care treci în timpul filmărilor. Le faci cu autenticitate, credibilitate și te costă toate lucrurile astea. Ajungi acasă rupt. Nu doar că ești obosit, mănânci ceva și te bagi la culcare. Trebuie să te capacitezi astfel încât să te concentrezi suficient de mult să memorezi încă vreo 10-15 pagini pentru a doua zi. Acolo e chestia interesantă. Aia e, de fapt, greul în toată ziua aia”, a declarat Denis Hanganu, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Citește și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel