Destinația exotică aleasă de Ioana Ginghină pentru luna de miere: „Este o experiență unică pentru toți”

Data publicării:

 Ioana Ginghină a dezvăluit locația aleasă de ea și actualul soț pentru luna de miere. 

Ioana Ginghină a ajuns acum câteva zile în fața altarului, pentru a treia oară. Chiar dacă actrița nu mai spera la fericirea pe care o simte în ziua de astăzi, după divorțul de tatăl copilului său, Alexandru Papadopol, care a fost unul foarte dureros, se pare că dragostea i-a ieșit din nou în cale și i-a oferit o nouă șansă. Așadar, într-o zi călduroasă de toamnă, Ioana Ginghină a spus „Da” în curtea locuinței proprii, înconjurată doar de cei mai apropiați prieteni și îmbrăcată într-o rochie lejeră, albă, ca desprinsă dintr-o poveste. Și chiar așa s-a și simțit actrița, care povestește cum tot decorul a fost unul de basm, iar ea a fost „Regina Toamnei.”

„În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă. 
A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat.”, a scris Ioana Ginghină, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Destinația aleasă pentru luna de miere

Chiar dacă nunta a trecut, Ioana Ginghină mai are extrem de multe motive de bucurie pe viitor, întrucât o așteaptă o vacanță exotică, departe de România. Vedeta a dezvăluit, astfel, că luna de miere va avea loc în perioada Revelionului, când ea și actualul său soț au decis să plece în Thailanda. Chiar dacă aceasta ar trebui să fie un moment de sărbătoare în doi, nu va lipsi din decor nici fiica acesteia, Ruxandra, care îi va însoți pe cei doi timp de două săptămâni într-o experiență unică.

„Luna de miere va fi cred că după Revelion sau poate cu o zi două înainte de Revelion vom pleca. Acum discutăm despre asta. Vom pleca în Thailanda două săptămâni și abia așteptăm. Toți trei vom pleca, nu numai noi doi.

Abia așteptăm, este o experiență unică pentru toți trei, niciunul dintre noi nu a mai fost în Thailanda și pentru asta sunt foarte încântată și abia aștept. Aștept mai mult decât nunta Crăciunul și Thailanda”, a explicat Ioana Ginghină pentru wowbiz.ro

Citește și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Nu îi ia numele actualului soț

Cât despre numele din buletin, actrița spune că va rămâne la cel care a consacrat-o deja. Nu face acest lucru intenționat, ci doar din cauza faptului că asta i-ar îngreuna și mai mult procesul de a-și scoate fiica din țară, care poartă numele tatălui său.

„Nu îmi mai schimb numele în primul rând din cauza actelor. Și așa e dificil când ies din țară cu Ruxandra (n.r.: fiica ei). Ar și mai dificil dacă iar îmi schimb numele. Deci strict din motivele acestea, nu de altceva”,  explicat Ioana Ginghină, pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină, rețetă de ciorbă de oase: „Viitorul meu soț avea poftă. Pentru un gust de neuitat....” Este gata în câțiva pași simpli



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel