Destinația exclusivistă unde își petrece Simona Halep vacanța. Nu și-o permit prea mulți români

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Simona Halep, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Halep, Instagram

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat într-o vacanță de cinci stele, după ce marea campioană a ajuns în semifinale la Birmingham, Bad Homburg şi Wimbledon.

Simona Halep și partenerul ei, Toni Iuruc, au plecat într-o binemeritată vacanță, după ce marea campioană a trecut prin trei semifinale consecutive. Potrivit fanatik, locația aleasă de cei doi îndrăgostiți este una cât se poate de exclusivistă, perfectă ca sportiva să-și încarce bateriile pentru ce urmează. Așadar, Mykonos este paradisul în care cei doi vor petrece clipe de neuitat. Tot potrivit sursei citate, printre activitățile pe care aceștia le vor face pe insula grecească se numără și închirierea unui yacht, ce va pleca în larg, activitate pe care cei doi aleg să o facă destul de des în vacanțe.

Celebrul cuplu urmează să-și organizeze cununia religioasă pe 13 noiembrie, așadar, acum își pot pune la punct și ultimele planuri organizatorice.

“Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (n.r. zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă”, spunea Simona Halep recent, după eliminarea de la Wimbledon.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut cununia civilă în septembrie 2021

Simona Halep a spus „DA” oficial în fața ofițerului de stare civilă, anul trecut, devenind oficial soția lui Toni Iuruc. Cei doi au avut parte de o petrecere exclusivistă în luna septembrie 2021, unde au participat nume mari din sport, muzică și nu numai. 

La scurt timp după marele eveniment, cei doi proaspăt căsătoriți au plecat într-o lună de miere, locația aleasă de data aceasta fiind Turcia, Bodrum.

“O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres”, spunea Simona Halep, în septembrie 2021.

Cum și-a alea Simona Halep Rochia pentru cununia civilă

Simona Halep a strălucit într-o rochie albă simplă, accesorizată cu o fundă supradimensionată de culoare neagră, care i-a pus trăsăturile în valoare și care a atras toate privirile. Creația purtată de marea sportivă a fost cumpărată dintr-un magazin din Italia și aleasă chiar de Simona Halep. Aceasta a mers singură la cumpărături și nu a cerut părerea celor din jur. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, dar iată că sportiva nu pierde prea mult timp cu alegerea ținutelor, nici când vine vorba de propria ei logodnă. 

Într-un interviu pentru Australian Open, Simona Halep a dezvăluit cum și-a ales rochia de mireasă și ce contează cel mai mult pentru ea atunci când vine vorba de propriile haine sau accesorii. 


„Le-am luat dintr-un magazin din Italia (n.r. ținutele de la cununia civilă). Am fost acolo și pur și simplu mi-au plăcut. Nu am întrebat pe nimeni. Nu mă implic atât de mult în treaba asta, dar îmi place, da, mă bucur de lucrurile frumoase care îmi plac. Așa că nu mă uit niciodată la ceea ce este în trend acum. Mă uit doar la ceea ce este bun pentru mine și la ceea ce îmi place. Așa mi-am ales rochiile. Le-am ales direct din magazin”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Australian Open. 

Daniela Gyorfi, adevărul despre presupusul scandal cu Carmen Harra: "M-a invitat la ea acasă, dar nu am fost"

Melissa McCarthy a slăbit peste 30 de kilograme cu o dietă simplă. Ce spun medicii despre regimul actriței



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel