Designerul lui Carmen Iohannis îi dă replica lui Cătălin Botezatu: „El nu este critic de modă”. Are legătură cu rochia purtată de Prima Doamnă la înmormântarea Reginei

Sursa foto: Andreea Tincu, Facebook, Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tincu, Facebook, Cătălin Botezatu, Instagram

Designerul lui Carmen Iohannis îi dă replica lui Cătălin Botezatu, după ce acesta a criticat ținuta pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. 

Funerariile Reginei Elisabeta a II-a au adus în același loc sute de lideri importanți din întreaga lume, printre care și președintele României Klaus Iohannis, însoțit de soția sa. Chiar dacă Prima Doamnă a încercat să-și aleagă cu atenție ținuta vestimentară pentru acest eveniment important, având în spate o întreagă echipă care a lucrat la asta, celebrul designer de modă Cătălin Botezatu nu a fost deloc mulțumit cu rochia pe care aceasta a purtat-o în ziua înmormântării Reginei Angliei.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click!

Designerul Primei Doamne îi dă replica lui Cătălin Botezatu

În ciuda declarațiilor făcute de Cătălin Botezatu, designerul personal al Primei Doamne spune că soția președintelui a avut o ținută mult mai adecvată chiar decât au avut anumite persoane din familia regală. Mai mult, aceasta spune că vedeta nu ar trebui să-și confunde rolul, întrucât este o diferență între a fi critic de modă și designer vestimentar. 

„În primul rând este o muncă de echipă în spatele oricărei ținute și atunci este cumva supărător să îi vezi și pe ceilalți supărați. Cătălin nu este critic de modă, dar felul cum a pus problema cu poza în față a doamnei Carmen care are un decolteu absolut decent în comparație chiar cu Kate Middleton sau cu alte personalități care efectiv aveau rochiile decoltate și să spui că trebuia să aibă un decolteu mai mic,  cât mai mic? Sau că nu are dres transparent că are dres mat, câteva aspecte deranjante și mi s-a părut normal să dau un drept la replică”, a spus Andreea Tincu, potrivit impact.ro

Carmen Harra, despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a: „Ar fi fost luat de la indieni”

„A fost conform unui dresscode cerut din Londra”

Mai mult, designerul Primei Doamne spune că totul a fost realizat în conformitate cu cerințele de la Londra, iar toate deciziile au fost luate de comun acord cu Carmen Iohannis.

„A fost prima rochie de la recepție, un moment important și un moment dramatic cumva în istorie, nu a fost o recepție gen gală cu rochii de seară și chestii foarte elegante. Nu, a fost un dresscode cerut, o rochie simplă. Iar a doua ținută special pentru înmormântare a fost tot așa conform unui dresscode cerut din Londra. Chiar s-a specificat pentru ziua a doua să fie un accesoriu pentru cap, poate fi o tocă, poate fi o pălărie mai mare, poate fi cum a avut Jill Biden o chestie micuță simbolică, dar toată lumea trebuia să aibă ceva.

Cu doamna Carmen Iohannis oricum discut, pentru că este normal, eu în general discut cu absolut toate clientele mele, dar libertatea de creație este lăsată pentru designer. Nu a avut o cerință anume, doar m-a rugat să fie rochia neagră, să fie un decolteu decent și să avem lungimile respective, pe care le-am și folosit. Cred că este prima oară când prima doamnă Carmen Iohannis are o rochie lungime 7/8, dar o avantajează fiind și o persoană înaltă și slăbuță.”, a mai spus designerul Primei Doamne.

Câte kilograme cântărește sicriul Reginei Elisabeta a II-a și de ce a fost căptușit cu plumbGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 sep 2022, 12:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience