Vedeta internațională pe care Denise Rifai vrea să o ia la întrebări: „Nu sunt vorbe goale”

Denise Rifai, captură video Youtube
Descriere foto: Denise Rifai, captură video Youtube

Denise Rifai a venit cu declarații care au incitat fanii. Cum și-ar dori aceasta să facă emisiunea cu o celebritate de renume mondial.

 Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări" de la Kanal D România, a răspuns cu sinceritate întrebărilor fanilor săi. Jurnalista a făcut mărturisiri despre viața ei și despre emisiunea pe care o prezintă. Într-un moment de dezvăluire, Denise Rifai a dezvăluit că una dintre vedetele internaționale pe care și-ar dori să le aibă în emisiune este celebra Jennifer Lopez.

Cu un format provocator, emisiunea "40 de întrebări" supune vedetele invitate unui tir de întrebări incisive din partea lui Denise Rifai. Astfel, telespectatorii au oportunitatea să descopere laturi mai puțin cunoscute din viața acestor personalități sau evenimente care au captat atenția presei.

Ar chema-o pe Jennifer Lopez

Prin această dezvăluire, fanii au primit o perspectivă interesantă asupra potențialelor interviuri viitoare, iar posibilitatea de a vedea pe Jennifer Lopez în platoul emisiunii a stârnit entuziasm printre telespectatori.

„Avem multe vedete internaționale. De dimineață am văzut un material cu JLo. As face 40 de întrebări cu JLo!", a spus Denise.

Mesajul către fani

În același timp, îndrăgita prezentatoare a transmis un mesaj special către publicul ei și către fanii emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai":

"Încercați să fiți în fiecare zi cea mai bună versiune a voastră, și nu sunt vorbe goale! Este foarte important ca fiecare dintre noi să facem maxim din ceea ce considerăm că este necesar. Cel puțin, așa nu vom avea niciodată regretul că nu am făcut tot.", a mai precizat vedeta.

Denise Rifai, adevărul despre plecarea de la Realitatea TV

Denise Rifai a dezvăluit într-un interviu pentru Ego Life că motivul din spatele deciziei sale de a-și da demisia de la Realitatea TV a fost un apel telefonic care a contrazis toate principiile sale de viață.

„Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple. A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit Denise Rifai la Ego Life.

După ce și-a anunțat demisia, Denise Rifai a început negocierile cu mai multe posturi de televiziune, căutând un nou proiect potrivit pentru ea. Prezentatoarea TV recunoaște că s-a regăsit în proiectul în care este implicată în prezent la Kanal D și este entuziasmată de oportunitatea de a lucra într-un mediu care i se potrivește.

„Au început negocieri cu mai multe televiziuni și Kanal D a venit cu acest proiect în care m-am regăsit. Din prima secundă în care l-am văzut mi-au dat lacrimile pentru că era acea femeie jurnalist care venea înapoi și punea întrebările ei oamenilor de putere din țara, din Turcia, țara de unde noi am adus acest format. Așa fac eu la 40, aduc oameni de putere, putere nu înseamnă doar putere administrativă, toate acele personalități pe care România le are, lume politică, lume sportivă, lume de showbiz. Oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care sunt recunoscuți, care au un public al lor.”, a mei spus vedeta.

Puteți viziona interval interviul aici: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 iul 2023, 19:18 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience