Motivul pentru care Denise Rifai nu a devenit mamă: „Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii”

Sursă foto: Youtube/ Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D România

Denise Rifai se declară a fi o fire foarte feminină și care ar respecta bărbatul într-o posibilă relație. Cu toate acestea, de mică și-a dorit să fie o femeie independentă.

Denise Rifai provine dintr-o familie cu origini mixte, iar experiența în lumea arabă, în familia tatălui său, i-a arătat că femeilor li se atribuie în mod tradițional rolul de a sta acasă. Totuși, vedeta și-a dorit să schimbe această perspectivă. A depus eforturi considerabile pentru a deveni o femeie independentă din punct de vedere financiar și se bucură că, până în prezent, a reușit să-și împlinească obiectivele.

Denise Rifai își dorește și a dorit întotdeauna să aibă o familie și copii. Cu toate acestea, până acum nu a întâlnit un partener potrivit alături de care să facă acest pas important în viața ei. Ea se consideră o femeie feminină și acordă mare importanță respectului reciproc în relația cu un bărbat. Cu toate că și-a dorit să-și întemeieze o familie, acest lucru nu s-a întâmplat încă. Cu toate acestea, Denise Rifai recunoaște că nu toată lumea trebuie să aibă o familie și că fiecare persoană are dreptul să-și aleagă propriul drum și să se bucure de viața în modul pe care îl consideră potrivit.

Și-a dorit cel mai mult să fie independentă

Denise transmite că, prin intermediul familiei sale, a văzut ce sugerează rolul unei femei în familia arabă. Provenind dintr-o familie mixtă, vedeta a văzut ambele fațete ale culturilor. De aceea, ea și-a dorit să devină o femeie independentă cu orice preț. Ea a mai dorit și o carieră prin care să arate toate nedreptățile din jurul său, intenționând inițial să devină avocat. Cu toate acestea, viața a dus-o în domeniul presei, acolo unde se declară mulțumită.

„Eu nu am copii. Eu m-am născut într-o familie mixtă. Eu de mică am văzut în familia tatălui meu, de exemplu, și nu mi-a plăcut faptul că femeia nu era neapărat independentă din punct de vedere financiar. În cultura arabă femeia, de regulă, stă acasă. Eu fiind la amestec de civilizații mi-am dorit foarte mult în primul rând, ca orice ar fi pe lumea asta, să fiu independentă financiar. Eu susțin femeia independentă financiar indiferent de cat de mulți bani are sau nu bărbatul din viața ei, că e tata, că e fratele ei sau este soțul.

Femeia trebuie să aibă rostul ei și banul ei. De când m-am născut am știut un singur lucru: că eu trebuie să rezolv cu nedreptățile care apar. Mică fiind, îmi doream ca vocea mea să poată să facă dreptate. Mă gândeam când eram mică să mă fac avocat. Anii au trecut și m-am așezat în zona aceasta de presă. Și iată că până în ziua de azi eu am reușit să împlinesc cam tot ce mi-am propus în materie de nedreptăți. De cele pe care eu le-am văzut”, a declarat Denise Rifai, pentru Ego Life.

Își dorește foarte mult un partener

Denise Rifai afirmă că dorește să întâlnească bărbatul care să o respecte și care să o prețuiască la adevăratul său nivel. De asemenea, vedeta spune despre sine că este foarte feminină și că și-ar respecta bărbatul. Denise a mai transmis că nu ar trebui nimeni judecat dacă nu are o familie.

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie. Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa. Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat. Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum. (…) Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Că este și aici o chestie. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea”, a mai spus Denise Rifai la Ego Life.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 iul 2023, 20:51 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience