Denise Rifai, portretul bărbatului ideal. De ce niciunul dintre admiratori nu se ridică la standardele vedetei: „Am nevoie de atenţia şi de căldura lui”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D România

Denise Rifai se lasă descoperită. Ce simte și ce-și dorește vedeta de la bărbatul ideal. Deși are mulți admiratori, niciunul nu se poate ridica la standardele celebrei prezentatoare TV.

Este o fire care lasă de la ea, care își dorește perechea și care ar arăta loialitate, dacă s-ar ivi acel bărbat care merită tot ce are de oferit Denise. A suferit în dragoste, a rănit și ea, are mulți admiratori. Iată ce poveste de viață are Denise Rifai, celebra prezentatoare TV din România:

„Am nevoie de atenția și căldura lui”

Denise Rifai a ajuns la un nivel de autocunoaștere foarte clar, iar acest lucru a necesitat multă muncă și mult timp. Vedeta a ajuns în acest punct și prin concesii și este de părere că, atunci când vine vorba despre relații, bărbatul este o completarea femeii și invers. Ea recunoaște că este foarte sensibilă în viața de cuplu și apreciază cel mai mult complementaritatea:

„Am făcut concesii, oamenii trebuie să facă concesii. Bărbatul se completează cu femeia, nu există om perfect. Am şi suferit. În dragoste nu am orgolii, îmi place să fac tot ceea ce ţine de mine să fie bine. Am o identitate foarte clară, ştiu cine sunt, dar am nevoie să fiu iubită, sunt foarte sensibilă în relaţia de cuplu. De asemenea, pentru mine este foarte important ca partenerul meu să fie mai deştept decât mine, să fie un om pe care să-l admir, să-l respect. Dar trebuie să fiu centrul universului lui, am nevoie de atenţia şi de căldura lui, şi de generozitatea lui, iar aici nu mă refer la aspectul financiar. Pentru mine este foarte important să mă pot baza pe bărbatul de lângă mine, să simt că mă protejează şi să ştiu că este partenerul meu în tot. Consider că rostul nostru este în cuplu şi e important să fim în complementaritate.”, a spus vedeta pentru Viva.

Te-ar putea interesa și: A înșelat-o sau nu pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? Cătălin Cazacu, prima reacție: „După cum bine se știe, nu sunt vreo ușă de biserică”

A durat ceva timp până și-a dat seama că sunt diferiți

Deși este călită prin focul iubirii, Denise a realizat că o anumită relație nu era pentru ea, mai ales prin prisma faptului că cei doi aveau căi diferite în viață prin ceea ce-și doreau. Vedeta a suferit și nu ar dori să mai treacă vreodată prin așa ceva:

„M-am îndrăgostit la un moment dat, dar a durat ceva timp până să îmi dau seama că suntem diferiţi, că nu putem construi o relaţie pe termen lung, pentru că doream lucruri diferite de la viaţă. Mi-a fost greu să ies din acea poveste, am suferit, pentru că inima nu se supune raţiunii şi se duce o luptă până se produce separarea. Dacă am fi cu ochii larg deschişi de la început, am putea să ne ajustăm mai bine trăirile şi să ne limităm mai bine perioada de suferință. Dragostea este oarbă, dar nu suntem copii şi putem să mai gestionăm din suferinţă dacă privim adevărul în faţă.”, a mai spus Denise Rifai pentru Viva.

Un subiect conex ar fi: S-a zvonit că i-a furat iubitul Ramonei Olaru, iar Denise Rifai a reacționat: „Voi comunica deschis și asumat”

„Nu aș accepta un bărbat cu o relație paralelă”

Aceasta precizează, de asemenea, că există anumiți bărbați care nu doar că nu se pot iubi, deși Denise nu a explicat și care sunt trăsăturile acestor bărbați, dar mai creează și haos în jurul lor, neștiind ce doresc de la viață. Vedeta de la Kanal D detestă cel mai mult este înșelatul:

„Poţi fi cea mai frumoasă femeie şi el să nu te iubească așa cum îţi doreşti, pentru că nu se poate iubi pe el. Sunt bărbaţi care nu ştiu să iubească, care nu se iubesc nici pe ei înşişi şi provoacă haos în jur; nu ştiu ce vor. Eu am avut puterea să mă extrag dintr-o astfel de relaţie, şi asta mi-a prins bine, am depăşit zona asta de energie şi nu voi mai experimenta niciodată genul acesta de poveste. Ce nu aş accepta? Un bărbat care să aibă o relaţie paralelă.”, a mai adăugat vedeta, conform Viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel