Denise Rifai, adevărul despre relația cu Dan Bittman: „Ar putea fi el bărbatul acela”

Data publicării:
Denise Rifai, Dan Bitman, captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Denise Rifai, Dan Bitman, captură video Youtube/ Kanal D

Denise Rifai a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Bittman. 

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai în cadrul emisiunii de pe Kanal D, în urmă cu doi ani. Deși a trecut deja atât de mult timp, publicul nu uitat încă acea emisiune, care a fost imortalizată printr-un moment unic. Celebrul artist i-a oferit moderatoarei un inel, gest prin care a surprins-o atât pe ea, cât și pe cei care priveau cu sufletul la gură din fața televizoarelor. Recent, Denise Rifai a vorbit din nou despre acel moment special, dezvăluind, de asemenea, și care este părerea ei despre Dan Bittman. 

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai, potrivit viva.

Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

„Cel mai fain invitat dintre toți cei pe care i-am avut până acum”

În urmă cu ceva timp, Denise Rifai avea doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Bittman, care a surprins-o complet, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta nu s-a ascuns nicio clipă și a recunoscut faptul că solistul este de departe cel mai special invitat pe care l-a avut vreodată în emisiune. 

”Este un invitat foarte special, practic este cel mai fain invitat dintre toți cei pe care i-am avut până acum. Pe Dan Bittman l-am invitat din tot sufletul, pentru că așa am vrut, câteva personalități deosebiți. El este un bărbat care pe cât de cuceritor pare, pe atât de sensibil este. Am descoperit un altfel de Dan Bittman”, spunea Denise Rifai, la TeoShow, de pe Kanal D, în 2020. 

 

La rândul său, Dan Bittman spunea faptul că știa cine este Denise Rifai cu mult timp înainte să fie invitat la emisiune, realizându-i acesteia „profilul”.

”Când m-a sunat Denise eu i-am făcut profilul. I-am adresat 2 întrebări: care este zodia ei și ce status matrimonial are, însă părerea mea despre ea era formată de dinainte, iar după ce mi-am format această părere am spus așa: Niciodată nu trebuie să mă duc la emisiunea lui Denise Rifai”, a spus Dan Bittman la TeoShow, de pe Kanal D.

VEZI și: Iulia Albu o face praf pe Denise Rifai: „Ar trebui să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă”

Secretul succesului emisiunii lui Denise Rifai

Chiar dacă de-a lungul timpului au existat și invitați care nu și-au dorit să dea atât de multe detalii din viața personală la început, pe parcurs toți realizează faptul că detaliile sunt în favoarea lor, și nu invers, susține Denise Rifai. 

„Sunt şi invitaţi care se deschid mai greu. Dar până la final de drum toată lumea înţelege că această confesiune, aşa cum denumesc mulţi dintre invitaţii mei emisiunea mea, această confesiune e pentru ei, în favoarea lor, ei practic îşi spun povestea după ce aceasta a fost scrisă şi rescrisă în toate felurile de presă. Au posibilitatea să se aşeze în faţa publicului şi să îşi spună povestea lor, şi publicul îi iubeşte pentru asta. Acesta este secretul succesului emisiunii mele, pentru că oamenii vin şi se dezvăluie. Este fantastic!”, a mai dezvăluit Denise Rifai, pentru prima sursă citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel