Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official
Descriere foto: Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a fost invitată în podcastul moderat de Micutzu, unde a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoarea TV a uimit pe toată lumea când a mărturisit cât a câștigat la primul ei job.

Denise Rifai este de departe una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară și una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran. Invitată împreună cu Răzvan Simion și Dani Oțil în podcastul moderat de Micutzu, un tânăr din public i-a întrebat pe cei trei care a fost primul lucru pe care și l-au cumpărat din primii bani câștigați de ei. Cu toții așteptau cu nerăbdare răspunsul prezentatoarei TV, iar când a venit momentul dezvăluirii, a fost o surpriză totală. 

„Care a fost primul lucru pe care vi l-ați cumpărat din primii voștri bani câștigați”, i-a întrebat un tânăr pe cei trei invitați.

„Eu la Rifai vreau să știu. La noi e super penibil”, a spus Dani Oțil.

„Eu cred că Denise Rifai spune că o casă în Creta sau ceva”, a spus Micutzu.

„Primii bani câștigați real de noi au fost la Reșița, la un post de radio local. (...) Denise, abia aștept! Eu trăiesc pentru acest răspuns. Ce e așa rușinos? Ce ți-ai luat”, a precizat Dani Oțil.

Te-ar putea interesa și: Care sunt idolii din viața lui Carmen Tănase: „N-am cum să aleg una dintre ele. A fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată”

Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Denise Rifai a uimit pe toată lumea în  momentul în care a spus că și-a cumpărat pietre prețioase. Cu toate acestea, prezentatoare TV a precizat că a înțeles greșit întrebarea și a subliniat că gestul nu a fost legat de primii săi bani câștigați, ci mai degrabă de momentul în care a simțit că a obținut ceva mai mulți bani în cariera sa.

„Dar nu e rușinos, e foarte feminin. Niște pietre mi-am cumpărat”, a spus Denise Rifai.

„Pietre?!”, a reacționat Micutzu.

„Da, pietre”, a răspuns Denise Rifai.

„Băi, dar ce salariu aveai?”, a întrebat și Răzvan Simion.

„Din primii bani sau când ai simțit că ai câștigat ceva? A, primii bani”, a spus Denise Rifai.

„A întrebat așa, de bănuți. Direct diamante. Ce salariu aveai? Cât câștigai? Și-a luat diamante, mă, din primul job?”, a întrebat Răzvan Simion.

Te-ar putea interesa și: De ce Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată până la vârsta de 56 de ani: „Am stat mult și m-am gândit la chestia asta”

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu

Denise Rifai a mărturisit că primul ei job a fost la un post de radio cu muzică rock, unde a câștigat inițial 600 de lei. Această sumă modestă a fost, în acea perioadă, un început în cariera sa.

„Am zis niște pietre. Nu am spus ce piatră! Nu am zis ce piatră, ce diamante. Nu diamante. Am luat niște pietre. (...) Cu primii bani mai mulți, asta mi-am luat, niște pietre. Primul meu job a fost la un post de muzică rock, un post de radio cu muzică rock. Primul meu salariu a fost 800 de lei. Nu, 600 de lei. Șase milioane erau pe vremea aia. Făceam știri economice la City FM. A fost un salariu și atunci și acum foarte mic. 600 de lei, da! 800 de lei a fost după o majorare ulterioară”, a spus Denise Rifai.

Te-ar putea interesa și: Fetițele Danei Roba, supuse unui șoc imens. S-a demonstrat că au fost martore la incidentul cumplit: „Au văzut cum tatăl lor mă lovește”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel