Demi Moore, apariție de senzație, la 58 de ani. Cum arată în costum de baie fosta soție a lui Bruce Willis

Data publicării:

Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, arată mai bine ca niciodată. 

Actrița a postat recent mai multe fotografii pe rețelele de socializare, în care fanii pot observa roadele muncii sale intense de la sala de fitness. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, actrița pare că a descoperit elixirul tinereții. 

 

Cum se menține în formă

Demi Moore le-a dezvăluit fanilor metoda care o ajută să își mențină în formă acei mușchi abdominali epici. Mama a trei copii, vedeta a dezvăluit recent că a revenit la antrenamente după o pauză de patru ani. Demi s-a pus din nou în mișcare cu ajutorul unui program online de antrenamente.


"Cincisprezece minute la nivelul 1 este fezabil... nu? Eu trag de timp!" a scris Demi într-o postare în care arată ce mișcări o ajută să se mențină în formă. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi este, de asemenea, un mare fan al dansului cardio, potrivit Women's Health. Vedeta dă adevărate petreceri în propria sufragerie, în care își exersează cele mai senzuale mișcări. 

 


Mai mult, înainte de a poza goală pentru coperta revistei Harper's Bazaar de anul trecut, Demi a împărtășit pe Instagram că a s-a antrenat intens, iar dansul a fost unul dintre exercițiile sale preferate.


Totuși, chiar dacă abdomenul ei spune altceva, Demi nu pare să se gândească la dans ca la un exercițiu fizic, chiar dacă acesta contează cu siguranță ca un exercițiu cardio și te poate ajuta să arzi calorii și să construiești masă musculară slabă. Ea i-a spus recent make-up artistului celebru Gucci Westman că singurul exercițiu pe care îl face în acest moment este în mintea ei. 

 

 

Shooting alături de fiicele sale

Vedeta a realizat recent un shooting alături de cele trei fiice ale sale, iar rezultatul este uimitor. Cele patru femei par surori, iar Demi nu își arată deloc vârsta.

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel