Delia va avea o fetiță. Previziunile care au pus pe jar toți fanii

Data publicării:
Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Delia a aflat că va fi mamă de fată.

Delia și-a uimit fanii prin cea mai recentă postare a sa. Vedeta, ajunsă la vârsta de 40 de ani, nu are copii, chiar dacă de multe ori a vorbit despre acest subiect și a dat de înțeles că și-ar dori. Acum însă, o femeie i-a făcut artistei un test băbesc, prin care i-a dezvăluit ce sex va avea bebelușul ei. Dacă inelul se învârtea în cerc, atunci artista va deveni mamă de fată, iar de se mișca în stânga și în dreapta, atunci va avea un băiat. În cele din urmă, testul a arătat faptul că Delia va avea o fată.

Soția lui Răzvan Munteanu a ținut să lămurească situația imediat, mărtuurisind faptul că cele spuse nu sunt valabile acum, pentru că aceasta nu este gravidă. Cu toate astea, artista s-a bucurat extrem de mult la aflarea veștii, semn că și-ar dori foarte mult să aducă pe lume o fetiță.

”Dacă se duce în cerc e fată, dacă nu e băiat.”, a spus femeia respectivă.

”Mă rog, întâi trebuie să fie, dar când o fi, acum nu e nimic.”, a ținut Delia să precizeze, pe Instagram.

”E fată!”, a fost răspunsul femeii, iar reacția artistei a fost pe măsură.

Delia: „Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare”. Cum a depășit obstacolele din carieră și care este „rețeta” succesului / EXCLUSIV

Delia Matache se gândește să devină mamă

Chiar dacă nu a dat niciodată un motiv concret pentru care nu a devenit mamă până acum, artista spune că această obținute rămâne deschisă pentru ea și pentru Răzvan Munteanu, care încă se gândesc la această variantă.  Mai mult, faptul că îi îndrăgește extrem de mult pe cei mici se reflectă din relația pe care artista o are cu nepoții ei, pe care îi vizitează ori se câte ori are ocazia.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!”, a dezvăluit Delia Matache, potrivit cancan.

„Nu voi permite să fiu jignită, umilită”. Delia, reacție dură în cazul hărțuirii sexuale. Ce le sfătuiește pe tinere EXCLUSIV

Artista nu este fana sălilor de fitness

Chiar dacă are un fizic de invidiat, vedeta nu se declară a fi o fană a sălilor de fitness. Cu toate acestea, ea spune că mișcarea este nelipsită din viața celor doi, care practică cel mai des mersul pe jos. Partea preferată din zi, când preferă să iasă la plimbare este dimineața, spune ea, datorită faptului că orașul nu este la fel de aglomerat.

„Mergem foarte mult, dar «just walking», mers simplu, normal, sau mers alert. Și din când în când și alergare. Diminețile, cel puțin, la orele la care nu e foarte multă lume în parcuri, îi dăm frumos, mergem pe jos până la cafeneaua care ne place, bem o cafea și înapoi acasă. Și mai fac stretching foarte mult și foarte des, mai înot, sunt activă.

Nu sunt fan săli de fitness, nu merg la sală!”, a mai adăugat artista, pentru sursa citată. 

„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

Delia, pe mâna medicilor. Artista a ajuns la capătul puterilor : “Imi dau demisia”. Ce se va întâmpla cu emisiunea iUMOR



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel