Delia, pe mâna medicilor. Artista a ajuns la capătul puterilor : “Imi dau demisia”. Ce se va întâmpla cu emisiunea iUMOR

Data publicării:
Sursa foto: Delia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, Instagram

Delia a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri mari la nivelul spatelui. 

Delia le-a povestit fanilor că a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri mari la nivelul spetelui. Artista consideră că totul i se trage la emisiunile de la Antena 1 unde a făcut parte din juriu, iar poziția de pe scaun a adus-o în această situație delicată.

Mai mult decât atât, Delia a precizat că de acum înainte va sta numai în picioare la emisiunea iUMOR, acolo unde este este jurat

“Doresc sa multumesc emisiunii iUmor pentru acest spate aproape curbat, aceasta cervicala superba pe care am dobandit-o in urma multor ani si de xFactor si de iUmor. Ce minunata e viata, imi dau demisia. Da, nu o sa mai stau jos la iUmor, o sa stau in picioare. O sa stau la masa in picioare, o sa fiu activa, nu o sa mai stau jos, pentru ca stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt facuti sa stea in fund, jos”, a marturisit Delia pe Instagram.

Delia si Smiley sufera de sindromul Peter Pan

Puțină lume știe că Delia și Smiley au fost diagnosticați cu aceeași afecțiune. Mai exact, cei doi artiști suferă de sindromul Peter Pan,  o afectiune care se manifestă printr-o atitudine copilarească de cele mai multe ori, chiar dacă au ajuns la maturitate.

Delia a vorbit recent despre acest sindrom si a marturisit cum se manifesta. „În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a povestit Delia, tot în podcastul lui Gojira.

Delia, despre AFECȚIUNEA cu care se confruntă

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, artista a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată. Mai exact, cântăreața s-a luptat o bună perioadă de timp cu anxietatea. Delia a mărturisit că are unele momente când nu își poate controla stările din cauza stresului sau atunci când are emoții foarte mari. 

Delia: "Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla"

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere.", a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV.

Cum reușește să treacă peste momentele de anxietate?

Artista a declarat că, odată cu trecerea timpului, a învățat cum să își controleze stările de anxietate. Aceasta încearcă de fiecare dată să își păstreze calmul și echilibrul și să nu se lase doborâtă de gândurile negative. 

"E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul.", a adăugat artista.

Citește și: „Nu voi permite să fiu jignită, umilită”. Delia, reacție dură în cazul hărțuirii sexuale. Ce le sfătuiește pe tinere EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel