Delia, prima reacție, după ce a fost acuzată că a furat piesa Lololo de la trupa Azur: „Serios? De fapt nu este nici a lor”

Data publicării:
Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache a răbufnit în mediul online și le-a oferit replică celor care o acuză că a furat melodia trupei Azur. 

Delia a lansat în urmă cu două săptămâni coverul piesei „Lololo”, care a strâns în doar două săptămâni peste două milioane de vizualizări. În timp ce melodia a devenit virală extrem de rapid pe rețelele de socializare, gurile rele nu au ocolit-o însă pe artistă, iar părerile controversate au început și ele să apară. În acest sens, Delia a fost acuză de faptul că și-a însușit această melodie a trupei Azur și că a reinterpretat-o astfel încât să-și acapareze fanii, ca de obicei, printr-o interpretare inedită. 

„Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover.”, a început să spună ironică Delia, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: „Mă duc să mă dau afară”. Delia, GAFĂ uriașă la iUmor. Artista a fost avertizată de producție, iar colegii săi au rămas uimiți

Ce le transmite Delia celor care o critică

Așadar, Delia spune că această melodie care a reînviat în ziua de astăzi  își are, de fapt, rădăcinile cu zeci de ani în urmă. Trupa Azur a făcut, la rândul său, un remake după melodia originală, iar celebra solistă spune că nu vede nicio problemă în acest lucru. Cei care au lansat varianta originală au doar de câștigat, spune ea.

„După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. „Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur”, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe.”, a continuat artista. 

VEZI și: Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

@delia Oare e?????????????‍♀️???? #lololo ♬ original sound - Delia

Lora și Delia, controverse pe seama acestei melodii

Scandalul a luat însă o mai mare anvergură și a vizat chiar și alte persoane publice. Lora, căci despre ea este vorba, era gata să lanseze și ea o variantă a acestei melodii, însă colega și prietena sa i-a luat-o înainte. Pentru a pune însă capăt speculațiilor, iubita lui Ghenu s-a decis să facă lumină și să spune lucrurilor pe nume.

Jorge: Dar controversa asta cu Delia cum e? Cu piesa?

Lora: Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani. 

Jorge: Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023. „La mulți ani, gagică faină, iubire și sănătate să ai.” Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis. 

Lora: Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi.

Jorge: Zgârcită la cuvinte Delia.

Lora: Nu, că noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.

Citește și: Delia nu mai suportă situația de la IUmor. Declarațiile dure ale artistei, în miez de noapte:"Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice. Sunt lucruri destul de agresive"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel