Delia: „Nu am o siluetă de invidiat. Am multe altele de oferit”

Delia subliniază, încă o dată, că aspectul fizic nu înseamnă totul la un om, și nici la un artrist. 

Delia este una dintre cele mai populare artiste din România. Modestă din fire, frumoasa artistă spune despre ea că nu ar avea o siluetă de invidiat, dar că nici nu caută asta, mizând, mai degrabă, pe alte atuuri pe care le are. 


„Nu am o siluetă de invidiat, nici nu m-a interesat treaba asta. Consider că am multe altele de oferit și nu mă bazez sută la sută pe aspectul fizic sau pe standardele de frumusețe. Sau pe cum cred unii că trebuie să arate un corp ca să fie bine. 

 Nu mă stresez atât de tare, sincer. Și sunt norocoasă că am și alte calități, că nu se bazează totul pe aspectul fizic. 
 Nu am ținut niciodată vreun regim, nu am fost capabilă. Și când am fost capabilă nu mi-am dorit asta. Sunt extrem de gurmandă și îmi place mult să experimentez tot felul de bucătării”, a mai spus Delia pentru Fanatik. 

 

Delia: „Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare”. Cum a depășit obstacolele din carieră și care este „rețeta” succesului 

 

Delia Matache este unul dintre cei mai nonconformiști și apreciați artiști din România.  Artista se reinventează și uimește cu fiecare proiect, iar publicul ei este tot mai numeros. Pe lângă publicul deja format, vedeta se bucură și de aprecierea generației tinere. 

Am stat de Vorbă cu Delia Matache pentru a afla care este secretul succesului ei, dar și care sunt valorile în care crede. 

 

SPECTACOLA: Ești unul din puținii artiști care reușesc să rezoneze cu mai multe generații. Vin din urmă generații întregi de fani Delia. Cum reușești să ajungi la noua generație și să îți păstrezi, în același timp, publicul deja format?

Delia: Mie nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare, să îmi impun limite, nu mi-am propus niciodată să plac tuturor. Prin acest fel de a fi al meu și prin modul în care am ales să mă dezvolt ca om și ca artist, am reușit să mă apropii de feluri diferite de public, pentru că mereu am explorat, m-am jucat, am încercat și am vrut să fiu eu. Dacă publicul a rezonat, atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur.

 

SPECTACOLA: Cum era Delia în copilărie și ce nu s-a schimbat nici acum? 

Delia: Eram la fel de visătoare, de spontană, dar ascultătoare în ciuda firii mele rebele. Pasionată de muzică, dornică să devin artist.

 

SPECTACOLA: În copilărie, ce visai să devii „când vei fi mare”? 

Delia: Artist, muzician, nu exista o altă opțiune. Am studiat muzica de mică, știu să cânt la mai multe instrumente, cumva nu mi-am prea dat voie să mă văd făcând altceva decât muzică.

 

 

SPECTACOLA: Crezi in destin sau crezi că, mai degrabă, omul își face norocul cu mana lui?

Delia: Cred că există un drum trasat pentru fiecare, dar cred enorm în muncă și pasiune.

 

SPECTACOLA: Ai vreun artist internațional care te inspiră?

Delia: Sunt mulți și tot apar. Uite, acum din generația mai nouă: Rosalia, Doja Cat, dar și Rihanna, 

 

Citește aici continuarea interviului. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 sep 2022, 12:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience