Delia Matache, urmărită noaptea, în pădure, de un bărbat: „Sun la poliție”

Data publicării:

Delia a trecut printr-o sperietură foarte mare, când a mers la alergat, în pădure. 

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Totuși, pe lângă muzică, care îi ocupă extrem de mult timp, artista mai are o mare pasiune: natura. Ori de câte ori are timp, celebra solistă fie pleacă cu soțul ei într-o drumeție pe munte, fie merge de o una singură la alergat, într-un parc cunoscut din Capitală. Același lucru s-a întâmplat și în seara ce abia a trecut, când cântăreața îți făcea rutina obișnuită de seară. La un moment dat însă, activitatea i-a fost întreruptă de o mare sperietură. Se pare că un fan a recunoscut-o pe artistă, motiv pentru care s-a dus direct la ea. Pe această cale, Delia a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care i-a rugat pe cei care o admiră să nu mai recurgă la astfel de gesturi, pentru că sunt total nepotrivite de a fi realizate seara, pe întuneric.

„Sub nicio formă,  dacă mă vezi în parc noaptea plimbându-mă sau alergând, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „Cine-i acolo?Ești tu?”/ „-Ce? Da, eu sunt adică, de ce mă întrebi? Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci șaa ceva! Nu faci nimic. Nu o să stau să nu mai ies lsă alerg, dar dacă vă trece vreodată prin cap să-mi bateți vreodată pe umăr în timp ce alerg, nu face asta. Mă activez și sun la poliție.”, a explicat Delia.

Părinții Deliei au îngropat securea războiului. Cei doi s-au mutat din nou împreună: "Trebuie să avem grijă unul de altul"

Delia nu dorește să fie oprită de fani pe stradă

În trecut, artista și-a mai exprimat de mai multe ori părerea cu privire la fanii care o opresc pe stradă pentru a face o poză cu ea. Aceasta nu este deloc încântată de idee, ba chiar recent a refuzat și primul fan care a venit cu această cerere către ea. În timpul liber, Delia își dorește să fie un om normal, care să se bucur de o viață privată, ca restul lumii.

”Ieri am zis primul nu... la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută! A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm. Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e... hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.

Delia: „Nu am o siluetă de invidiat. Am multe altele de oferit”

 

Nu este prima dată când vedeta vorbește despre acest subiect

Solista a încercat în repetate rânduri să le explice fanilor săi faptul că nu este în regulă să fie asaltată pe stradă, în timpul ei liber.

„De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate. Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta.

În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc de pe YouTube potrivit dcnews.

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel