Delia Matache își sărbătorește ziua de naștere. Andra, mesaj emoționant pentru artistă: „Oricâte zile de naștere am sărbători...”

Data publicării:
Sursa foto: Andra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andra, Instagram

Andra Măruță i-a transmis un mesaj special Deliei Matache, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Delia Matache împlinește pe data de 7 februarie vârsta de 41 de ani. Celebra artistă a fost copleșită cu extrem de multe mesaje pe rețelele de socializare, atât de la fani, cât și de la colegii de breaslă care o admiră pentru persoana și artista care a devenit în toți acești ani. Andra Măruță se numără și ea printre persoanele publice care i-au transmis public solistei urări, printr-un mesaj destul de emoționant pe Instagram. În final, artista spune că și-ar mai dori măcar pentru câteva clipe ca cele două să fie din nou copii.

„La mulți ani, Delia! Oricâte zile de naștere am sărbători, rămânem mereu două fete care iubesc muzica și râd din orice. Cine ne-a făcut oameni mari? Hai să mai fim copii un pic!”, a scris Andra pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interes ași: Delia, diagnostic. Afecțiunea pe care n-a bănuit-o nimeni: Nu e o chestie pe care s-o pot controla. E bine să nu te lași doborât

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

 

Mihai Bendeac, mesaj emoționant de ziua Deliei

Nici Mihai Bendeac nu s-a lăsat mai prejos. Cel care a împărțit masa de jurat de la concursul iUmor cu Delia timp de foarte multe sezoane a ales să-i transmită public o urare artistei. Chiar dacă comediantul nu vorbește foarte des despre sentimentele sale, acesta i-a declarat public dragostea și prietenia Deliei, care i-a luminat complet ultimii ani din viață.

„Ar fi fost, într-o măsură importantă, atât de triști ultimii 10 ani fără tine… La mulți ani, Matache! Te iubesc!”, a scris și Mihai Bendeac pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a Deliei. 

Citește și: Delia Matache, trauma care i-a marcat adolescența. Cum o pedepsea mama ei: „La vârsta aia nu era un semn bun”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

 

De ce nu-și invită Delia prietenii acasă

Faptul că Delia nu obișnuiește să-și sărbătorească zilele de naștere în penthouse-ul de lux pe care-l deține în Capitală nu este un lucru întâmplător. În urmă cu ceva timp, artista declara faptul că urăște să cheme prieteni în vizită, deoarece aceștia obișnuiesc să facă mizerie. Vedeta are propriile tabieturi, pe care suportă cu greu ca cineva să i le încalce. 

”Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a declarat Delia Matache, potrivit cancan.

 

Mai mult, în urmă cu ceva timp, Delia declara faptul că nici ea, dar nici soțul ei nu gătesc, din dorința de a nu murdări bucătăria. Mai în glumă, mai în serios, celebra solistă declara faptul că aceștia nici nu prea obișnuiesc să mănânce în locuință, din dorința de a menține totul impecabil mereu. 

”Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a mărturisit Delia, în urmă cu trei ani.

VEZI și: A lăsat să se vadă tot! Delia, interzis de sexy, într-un costum de baie minuscul: „Dedicație pentru cei care ziceau ca nu este feminină”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel