Delia, diagnostic. Afecțiunea pe care n-a bănuit-o nimeni: Nu e o chestie pe care s-o pot controla. E bine să nu te lași doborât

Data publicării:
Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Cu ce afecțiuni se confruntă Delia. Artista a vorbit deschis despre stările sale.

Delia a dezvăluit recent că se confruntă de o perioadă bună cu această afecțiune, care e din ce în ce mai des întâlnită în zilele noastre.

O mulțime de vedete suferă de boli rare și ciudate pentru mulți dintre cei care aud, dar și de boli normale. 

De exemplu, Bianca Drăgușanu și Dragoș Bucur suferă de diabet, Tilly Niculae are psoriazis, la fel și Corina Dănilă. În ceea ce privește vedetele internaționale, Sia are boala Graves, o afecțiune care poate duce la scădere în greutate, tremurături și poate face ca ochii să pară mai ieșiți din orbită. Bella Hadid are boala Lyme, la fel ca Adda.

Selma Blair are scleroză multiplă, Bono are glaucom, Selena Gomez are Lupus, Jack Osbourne are scleroză multiplă, iar David Beckham are astm. Lady Gaga suferă de fibromialgie, afecțiune care se manifestă prin durere a mușchilor din tot corpul, epuizare, insomnie și probleme cu memoria, iar Gigi Hadid are boala Hashimoto, care se manifestă prin inflamații și reneție de apă. Venus Williams, sora tenismenei Serena Williams are sindromul Sjogren,  o boală autoimună rară.

Ei bine, și Delia suferă de o boală rară, iar specialiștii spun că vârsta apariției acestei afecțiuni pe tot parcursul vieții nu este cunoscută. Unii oameni raportează simptome între 9 și 13 ani. 

Dar boala rară nu e singura cu care se confruntă Delia. Delia a recunoscut că a trecut prin momente destul de dificile, din cauza acestei afecțiuni cu care a fost diagnosticată.

Recent, într-un interviu, Delia a vorbit despre perioada în care a aflat acest diagnostic.

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult", a declarat Delia Matache, care a dezvăluit că se numără printre persoanele care suferă de asta. Ei bine, este vorba despre anxietate, iar Delia spune că că are unele momente în care nu-și poate controla stările, din cauza stresului sau a emoțiilor puternice: "Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea".

"Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere", a mărturisit Delia.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel