Delia intervine după ce Monica Bîrlădeanu a fost jignită într-o emisiune TV: „Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit”

Data actualizării: | Data publicării:
Delia, Monica Bîrlădeanu, captură video Youtube/ HappyFishTV, iUmor
Descriere foto: Delia, Monica Bîrlădeanu, captură video Youtube/ HappyFishTV, iUmor

Delia a vorbit despre tensiunile care au apărut până acum în cadrul emisiunii iUmor.

Delia a fost recent invitată în cadrul podcastului de pe Youtube realizat de Gojira, unde a vorbit fără pic de transparență despre unul dintre show-urile TV în care aceasta este implicată. Este vorba despre emisiunea iUmor, de pe Antena 1, artista fiind la masa juraților încă de la debutul acesteia pe micile ecrane. În acest sens, există un anumit moment artistic pe care cântăreața nu-l mai suportă deloc, întrucât concurenții nu fac prin intermediul său decât să denigreze imaginea unor persoane publice, cum s-a întâmplat și în cazul Monicăi Bîrlădeanu, povestește Delia. 

„La iUmor s-a transformat puțin în rutină, am răbdare foarte greu. Mai am noroc că se mai schimbă oamenii, mai vin alții noi și vin cu un vibe nou. Nu mai suport roast-urile, a venit unul într-o emisiune și a întrebat-o pe doamna Bîrlădeanu dacă îi place... Ce? Te cunoști cu doamna Monica? Eu i-am zis pe un ton drăgălaș. Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit. Asta a venit după ce a făcut-o în toate felurile, că a lucrat prin Italia, că a fost, a făcut, că ești talentată ca o scândură, a făcut-o cu toate astea, deci nu, a fost urâțel și ăla a fost punctul culminant. Ea săraca nu știa cum să reacționeze, dacă să râdă sau nu.”, a declarat Delia, în cadrul podcastului Aproximativ Discuții cu Gojira.

Citește și: Boala de care ar suferi Delia. Artista și-a pus singură diagnosticul: „Sunt bolnăvioară. Eu știu sigur că am”

Delia, criticată de fani pentru reacție de care a dat dovadă

În momentul în care emisiunea a fost montată, echipa de la producție a tăiat partea jignitoare care a înfuriat-o pe artistă, astfel încât Delia a fost și mai contrariată de acest gest. Astfel, tot ea a fost cea pusă la zid de către fanii care nu au văzut întregul moment și care au considerat că vedeta este lipsită de simțul umorului.

„Au tăiat asta la montaj, conținutul omului era oricum problematic, era misogin, era în multe feluri, era problematic și așa, dar ei au scos la montaj partea aia. Eu am intrat pe Youtube să văd reacțiile și erau toți care ziceau „Luați-o pe Delia, pentru că nu mai are simțul umorului” și eram o doamne. Am scris „Stimate iUmor, de ce nu ați lăsat la montaj și partea cu Doamna Monica, vă place...?”, ca să înțeleagă oamenii, m-am încins puțin.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Gina Matache, mama Deliei, adevărul despre problemele de sănătate: „Coloana este din loc în loc lovită. Sunt eforturi mari”

Alexandra Stan, ținta roast-urilor de la iUmor

Nu doar Monica Bîrlădeanu a fost ținta acestor roast-uri, ci și Alexandra Stan, povestește Delia, care spune că a fost uimită să vadă cum pe scena emisiunii veneau oamenii care glumeau pe seama bătăii pe care artista a primit-o din partea fostului impresar.

„Nu a fost o dramă, dar în fiecare an veneau tot felul de oameni cu frustrările și problemele lor, necunoscuți, care veneau să-ți facă ție roast și se găseau să spună și să râdă de Alexandra Stan că a fost bătută și simțeam că înnebunesc și că sunt singurul om care înțelege. Tu glumind pe chestia asta, într-o țară care are probleme reale cu lucrul acesta, faci doar să încurajezi treaba asta.”, mai spune ea.

VEZI și: Delia, dietă cu năbădăi: „Mănânc prost”. Care sunt alimentele la care nu poate renunța artista

 

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel