Delia, adevărul despre plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor: „Nu a mai vrut să vină pentru că...”

Data publicării:
Captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: Captură video Youtube/ iUmor

Delia a vorbit despre plecarea lui Mihai Bendeac din cadrul emisiunii iUmor.

Mihai Bendeac a ales să se retragă din cadrul concursului de divertisment iUmor, de pe Antena 1, fără să dea însă o declarație oficială, cu privire la această decizie neașteptată. Fanii i-au remarcat imediat absența actorului, astfel încât aceștia s-au întrebat în repetate rânduri de ce s-a produs această schimbare bruscă. În continuare, Mihai Bendeac s-a decis să păstreze tăcerea, așa că urmăritorii săi au început să-i adreseze această întrebare Deliei, cea cu care actorul a împărțit acest format pentru foarte mult timp. 

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv.”, este declarația făcută de Delia, potrivit viva.

Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac s-a căsătorit. Primele imagini de la marele eveniment

Primele declarații oferite de managerul lui Mihai Bendeac

Singura declarație oficială făcută publică până acum, cu privire la retragerea lui Mihai Bendeac de la iUmor a fost cea a managerului actorului, care-i asigură pe fani de faptul că acesta nu se va muta la alt trust.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte’, a declarat Monica Munteanu.

Câți bani câștigă acum Mihai Bendeac, de când și-a pierdut scaunul de jurat

Momentan, artistul nu mai este implicat în niciun alt proiect TV, astfel încât veniturile sale de bază sunt cele pe care le încasează lunar de la Teatrului de Comedie din București, acolo unde își desfășoară periodic activitatea. Banii încasați de actor nu sunt deloc puțini, după cum au alți colegi de breaslă de-ai săi. Suma atinge aproximativ 6.500 de lei.

„Am salariul la teatru 6.400 de lei”, a declarat Mihai Bendeac într-o ediție a emisiunii „iUmor”, în timp ce discuta cu Delia Matache, fosta sa colegă, potrivit cancan.

Denise Rifai: Lui Mihai Bendeac i-a trecut amorul! Chiar mi-ar plăcea să-i cunosc viața și să-l cunoaștem pe el cum este ca om, fără filtre

Ce religie are actorul

Mihai Bendeac nu s-a ascuns niciodată din a-și face publice opiniile, oricât ar fi ele de controversate. Așadar, acesta vorbea recent despre creștinism, făcând mai multe declarații surprinzătoare în acest sens.

„Nu, nu am îmbrățișat „altă religie”. Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală' a cuiva… Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad', a declarat Mihai Bendeac, potrivit Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel