Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac s-a căsătorit. Primele imagini de la marele eveniment

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Vasile și Mihai Bendeac, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Vasile și Mihai Bendeac, instagram/ colaj foto Spectacola

Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac s-a căsătorit. Anunțul a fost făcut chiar de una dintre colegele actorului.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. De-a lungul timpului, relațiile celebrului actor au stârnit mai multe controverse, mai ales pentru faptul că acesta a refuzat întotdeauna ideea căsătoriei și chiar a realizat un tatuaj care să simbolizeze acest lucru. Pe degetul inelar, juratul de la iUmor a scris „niciodată” (never), semn prin care și-a arătat foarte clar intențiile.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea au format un cuplu mai mult timp, până când relația s-a rupt și fiecare a pornit pe drumul lui, bruneta devenit ulterior soție și viitoare mămică cu un alt bărbat. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit actorul înainte de relația cu Roxana Vancea.

Ei bine, marea dragoste a lui Mihai Bendeac a fost o tânără actriță pe nume, Andreea Vasile. Cei doi au ajuns să se logodească, însă, ulterior și-au seamă că o căsătorie nu este ce mai bună soluție. La scurt timp, Mihai Bendeac și Andreea Vasile au decis să meargă pe drumuri separate.

Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac s-a căsătorit

Acum, Andreea Vasile  s-a cununat religios cu Tudor Giurcu. Cei doi au împreună și un băiețel. Anunțul căsătoriei dintre cei doi a fost făcut de Elvira Deatcu. 

„Hello! Andreea și Tudor continuă saga unirii destinelor”… așa începea invitația? Dacă la civilă n-am ajuns, la cea religioasă nu puteam lipsi! Iubire, umor și înțelepciune vă doresc, dragii mei @andreeavasiles și @tudor_giurgiu ?”, le-a spus celebra actriță însurățeilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvira Deatcu (@elviradeatcu)

 

Ce spunea Mihai Bendeac despre fosta logodnică

”Sunt onorat că am fost logodnicul tău. Îți mulțumesc pentru prietenia pe care o arăți și-acum familiei mele, tocmai de-aia noi te considerăm ca și cum ai fi de-a noastră. Am scris postul ăsta fiindcă m-am sictirit să postez doar despre exemple de pitzi, c*&%i și altele. Asta-i un post despre o femeie care și-a conștientizat existența și s-a schimbat enorm. Bravo Andreea!!! Te iubim!!”, scria Mihai Bendeac, cu ani în urmă, despre Andreea Vasile.

Mihai Bendeac, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum

 

Mihai Bendeac a fost adesea întrebat de ce nu vrea să se căsătorească. Acesta și-a concentrat toată atenția pe carieră și spune că singurătatea a devenit un viciu pentru el. 


„Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat Mihai Bendeac pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel