Denise Rifai: Lui Mihai Bendeac i-a trecut amorul! Chiar mi-ar plăcea să-i cunosc viața și să-l cunoaștem pe el cum este ca om, fără filtre

Data publicării:
Sursa foto: Denise Rifai și Mihai Bendeac, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Denise Rifai și Mihai Bendeac, instagram/colaj foto

Denise Rifai menține propunerea pentru Mihai Bendeac.

Anul trecut, Mihai Bendeac a făcut o declarație neașteptată despre Denise Rifai. Îndrăgitul actor a declarat faptul că-și dorește ca prezentatoarea de televiziune să fie soția lui. În cadrul unui interviu, jurnalista a dat primele declarații despre acest subiect. 

Denise Rifai a decis să-l sune pe Mihai Bendeac pentru a-l invita la emisiunea „40 de întrebări“ de la Kanal D. Pentru că a trebuit să profite de această ocazie, actorul a decis să-i pună și el o întrebare neașteptată.

Ei bine, vedeta a decis să-și împărtășească sentimentele față de aceasta, așa că a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el.

Mai exact, Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce îi făcea o dezvăluire mamei sale. A spus că va participa la emisiunea prezentată de Denise Rifai doar dacă se căsătorește cu el.

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul“, i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

Denise Rifai: Chiar mi-ar plăcea să-l cunoaștem fără filtre

În prezent, într-un dialog alături de jurnalistul Val Vâlcu, Denise Rifai și-a reiterat dorința ca Mihai Bendeac să participe la emisiunea „40 de întrebări“:

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience