Delia a răbufnit. Ce a enervat-o la culme pe artistă: „În momentul asta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”

Data publicării:
Sursa foto: Delia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, Instagram

Delia nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața fanilor. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta are o carieră de succes și duce o viață la care alții doar visează. Recent, Delia a recunoscut că este enervată la maxim de glumele misogine, mai ales că, de cele mai multe ori, creează mediul propice violenței. Artista a explicat cum înțelege ea astfel de afirmații în cadrul emisiunii de iUmor.

Delia, enervată de glumele misogine

„Eu răspund la multe lucruri, dar fiind o emisiune montată nu intră întotdeauna același lucru. Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. Uneori simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri. Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva, pentru că mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară.

Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă. Trebuie să tragem un semnal de alrmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul asta în care vorbim, o femeie este bătută undeva.”, a declarat Delia pentru Antena Stars. 

Delia: ”Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind”

În urmă cu câteva luni, Delia a mai vorbit despre violența domestică.

”Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a dezvăluit Delia, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Delia, dezvăluiri neașteptate despre traumele din adolescență: „De ce faci asta unui copil?”

Ce este MISOFONIA, boala rară de care suferă Delia. Ce o face să devină FURIOASĂ și AGRESIVĂ

Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate: Am făcut o alergie groaznică



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel