Deea Maxer, mesaj controversat după divorț: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Deea Maxer a postat în mediul public un mesaj cu subînțeles, ce poate face referire la relația sa cu Dinu Maxer. 

Deea și Dinu Maxer au pus punct unei relații de 18 ani de zile, chiar dacă nu au dat niciodată de înțeles faptul că ar exista probleme în cuplul lor. Erau pentru foarte mulți oameni cuplul model, motiv pentru care despărțirea a venit ca un șoc pentru toată lumea. În timp ce femeia și-a dorit să rămână în umbră și să-și lase soțul să explice motivul divorțului, aceasta a revenit cu un mesaj pe rețelele de socializare, unde a postat un text cu subînțeles. Toți fanii s-au gândit că aceasta face însă referire la situația sa sentimentală.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge.

Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, a fost mesajul postat de Deea Maxer, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”

Ce spune Dinu Maxer despre despărțire

Acum câteva zile, Dinu Maxer a fost cel care s-a prezentat în cadrul unei emisiuni TV și a făcut publice detalii despre divorțul anului. Acesta spunea faptul că ruptura s-a produs de mai mult timp, adică din vară, iar cei doi au făcut tot ce au putut pentru a-și salva relația. 

„Noi nu avem ce să ne reproșăm nimic, ieri am semnat actele la notar. Deea are o relație cu un medic doar profesională, este medicul care m-a operat și pe mine. Ea a ales să-și ia și acest job, adică PR. Îi place foarte mult, și-a dezvoltat această latură, dar făcând postări cu doctorul, clinica, lumea a bănuit ceva, doctorul are o prietenă. Am fost acuzați că noi am prezentat o imagine falsă, nu e adevărat. Tot ce am prezentat, era ce trăiam. De mulți ani de zile noi am declarat că suntem un cuplu care se ceartă, avem subiecte extrem de banale, nu serioase. Găseam certuri de la orice. Aceste certuri duse la intensități prea mari, de obicei generează probleme în cuplu, știu asta din relații anterioare.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

VEZI și: Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

„Eu nu-mi mai doream o evoluție”

Chiar dacă ani de zile au împărtășit aceleași principii de viață, Dinu Maxer spune că diferența de vârstă dintre el și soția sa a fost sesizabilă la un moment dat, lucru care a clătinat și mai tare relația. 

„Între mine și Deea sunt 16 ani, eu am luat-o ca prietenă, am trăit cu adolescenta Deea, cu femeia și, după aceea, am cunoscut o Deea matură cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. Nu știu dacă s-a umplut paharul la mine, cât la ea. Cerințele ei față de mine erau cele care se lăsau cu frustrări. De exemplu, faptul că eu nu-mi mai doream o evoluție, o ambiție în viața profesională, eu am avut multe proiecte ratate, iar asta a fost o problemă. Ea, în schimb, a evoluat senzațional, iar ea a simțit că mă lasă în urmă.”, a mai spus acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel