Decizia care i-a schimbat viața Valentinei Pelinel: „Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?”

Data actualizării: | Data publicării:

Valentina Pelinel a povestit despre cele mai grele decizii și încercări pe care le-a avut la începutul carierei sale.

Valentina Pelinel s-a bucurat de o carieră strălucită în lumea modellingul, pentru câțiva ani buni de zile. Chiar dacă blondina a obținut un mare renume pe plan internațional, puțină lume știe însă sacrificiile pe care aceasta le-a făcut de dragul modei. Soția lui Cristi Borcea a fost nevoită să-și ia viața în propriile mâini încă de la vârsta de 16 ani. Deși modellingul a fost cel mai mare vis al ei, desprinderea de cei dragi a fost o reală provocare pentru o adolescentă.

„Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate. Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început. Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: „Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?”. Cred că este și inconștiența vârstei.”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit ego.ro

Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel. Cum și-a dat seama fostul politician: "Eu eram amic cu Cristi Borcea"

 

„Cred că aș fi umbra lor tot timpul”

Dacă fetițele ei ar decide să-i calce pe urme mamei lor celebre, Valentina spune că nu ar fi de acord ca micuțele să răzbată singure prin lume. Vedeta mărturisește că le va însoți peste tot, însă le va susține pe acestea să-și urmeze visul, oricare ar fi el.

„Nu le-aș lăsa singure. Nu știu, dacă ele și-ar dori și le-ar plăcea, trebuie să le încurajez să facă ce le place. Aceasta este viața, până la urmă, tot o să facă ce le place. Până la un punct ai control.

Cred că aș fi umbra lor tot timpul pentru că știu că lumea aceasta e o junglă, e crudă. Poate sunt puțin mămoasă. Și eu încerc să mă controlez uneori, să îmi dau seama că trebuie să fie niște persoane independente în jungla aceasta, trebuie să se apere singuri. Dar știi cum este cu instinctul de leoaică.”, a continuat fostul model. 

Cristi Borcea, prima reacție după ce a fost acuzat de nepotul lui Gigi Becali că i-a furat iubita: „Chiar nu are rost”

 

Care este definiția frumuseții, în viziunea Valentinei Pelinel

Chiar dacă mereu a fost considerată a fi un etalon de frumusețe, fostul model internațional consideră că totul vine din interior și din energia pozitivă pe care oamenii o transmit. 

„Frumusețea este cea fizică, pe care o vedem toți, când vedem un om și zicem că e frumos, cu toate că gusturile nu se discută, iar frumusețea este relativă. Dar avem și frumusețea interioară. Spre exemplu, mie mi se par frumoși oamenii care zâmbesc. Sunt o fire zâmbitoare, găsesc ceva bun în orice și sunt fericită. Îmi plac oamenii zâmbitori, ei îți schimbă energia. Dacă vezi oameni posomorâți, pot să fie foarte frumoși, dar parcă nu chiar așa.”, a mai spus ea. 

Valentina Pelinel vorbește despre al patrulea copil: ”E un sentiment unic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel