Valentina Pelinel vorbește despre al patrulea copil: ”E un sentiment unic”

Data publicării:

Valentina Pelinel a vorbit despre posibilitatea ca ea și Cristi Borcea să devină părinți pentru a patra oară.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură de o familie minunată și de 3 copii de care sunt tare mândri. Cele două gemene ale cuplului au împlinit recent vârsta de 3 ani și chiar dacă fostul model spune că toți copiii foarte cuminți, aceasta recunoaște totuși faptul că unul dintre ei este mai năzdrăvan. Chiar dacă toată lumea se gândea la băiețel, surprinderea a venit când frumoasa mămică a spus că este vorba despre una dintre gemene.

„Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Click!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ritual de înfrumusețare: „Poți să faci toate tratamentele din lume că nu iese nimic”

Cum este Valentina Pelinel în postura de mamă

Chiar dacă recunoaște faptul că nu este o fire atât de răbdătoare, soția lui Cristi Borcea spune că a învățat să lucreze cu ea, odată cu venirea celor mici pe lume. Și, dacă una dintre gemene este lipită de ea, cealaltă caută mai mult atenția tatălui ei.

„Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede.

Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, a mai spus Valentina.

Ce relație are Ameri Nasrin cu nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel: ”Suntem ca o familie”

Ce spune Valentina Pelinel despre al patrulea copil

Chiar dacă au o familie destul de numeroasă, Valentina Pelinel nu exclude posibilitatea de a da naștere curând unui nou membru al familiei.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a mai declarat Valentina pentru sursa citată.

Cum descrie Valentina Pelinel relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață. Contrar imaginii pe care o afișează în spațiul public, vedeta spune că romantismul este printre principalele calități ale lui Cristi Borcea.

"Am făcut separare de bunuri, pentru că mi l-am dorit pe el ca soț, ca bărbat și suntem uniți împreună. El este foarte atent la nevoile mele, foarte cald și romantic. Are și defecte, dar e important să primeze calitățile.", a mai spus Valentina Pelinel, vizibil mândră de partenerul ei de viață,  pentru emisiunea La Măruță de pe ProTV.

Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel. Cum și-a dat seama fostul politician: "Eu eram amic cu Cristi Borcea"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel