Trecutul dureros al lui Dorian Popa. Artistul a vorbit despre divorțul părinților: „Nu înțelegeam de ce este atâta ură dintr-o direcție”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, instagram

Dorian Popa și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul părinților. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu trecutul dureros al acestuia. Dorian Popa a fost invitat în podcastul realizat de Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre familia sa. Acesta a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care părinții săi au divorțat. 

Dorian Popa: „Am așteptat ca să nu fiu minor și să fiu pus în situația în care trebuie să aleg pe unul dintre ei”

„Ai mei s-au separat când eu aveam vreo doisprezece ani și au divorțat când eram major pentru că știu că am așteptat ca să nu fiu minor și să fiu pus în situația în care trebuie să aleg pe unul dintre ei. Mama niciodată nu a vru să ne întoarcă împotriva lui tata, lucru care pe mine m-a apropiat și mai mult de ea. Problema era de partea cealaltă și din cauza asta m-am și detașat pentru că vedeam doi părinți care nu se mai înțelegeau, dar nu înțelegeam de ce este atâta ură dintr-o direcție. Mama nu a avut nu a fost așa, ea chiar ne spunea să mergem la el, ne-a explicat că lucrurile nu au mai funcționat, că noi suntem mari și înțelegem.

Nu am înțeles înverșunarea din partea lui tata. Financiar nu mi-au lipsit foarte multe. Nu mi-a lipsit nici figura paternală. Abia acum conștintizez că îmi lipsește, dar doar așa că m-aș bucura să-i mai vad. Nu mă simt incomplet și nu fac o dramă din asta. ”, a povestit Dorian Popa. 

Dorian Popa, complexat din cauza aspectului fizic

Dorian Popa a vorbit despre modul în care are grijă de fizicul și de psihicul său, subliniind cât de important este echilibrul în goana pentru succes. 

„Mai presus de orice, când vine vorba de odihnă, e mai presus de orice. Caut să dorm în fiecare noapte cel puțin 7 ore, dar norma la mine e de 8 ore. Medicul recomandă undeva între 7 și 9 ore. Caut linia de mijloc, așa am învățat de la oamenii sus-puși și relaxați și fericiți în viață că e bine să fii echilibrat, nici prea mult, nici prea puțin. Fac mult sport, care îmi curăță mintea și, de multe ori mă ajută să trec peste momentele de oboseală. Cam astea sunt secretele cu care fac față. În rest, pasiune la maxim, pasiune, pasiune! Eu consider că lucrul făcut fără suflet nu e niciodată elitist. (...) E o chestie pentru care sunt extrem de blama. Nu prea iau pauză, mi se pare că acum e momentul, bate fierul cât e cald! Sunt atâtea proverbe și zicale de la oameni reușiți în viață, care spun că ar fi bine ca atunci când ești pe val să nu te oprești, încât nu pot să spun că îmi pare rău că nu iau pauză. Am grijă ca fizic și psihic să nu mă uzez. Și atunci, de ce aș lua pauză? Până la urmă, mie asta-mi place să fac. (...) În lumea noastră e greu să ajungi în burn-out, dar poți ajunge, pentru că, în același timp în care muncim, ne și distrăm. Nu vreau să fiu ipocrit și să spun cât de greu e. Este foarte greu, dar norocul nostru este că pe lângă faptul că este foarte mult de muncă, e și distractiv ”, a mărturisit artistul.

Dorian Popa, complexat din cauza felului în care arăta

Deși acum se mândrește cu fizicul său, Dorian Popa spune că lucrurile nu au stat mereu așa. El mărturisește că a fost destul de complexat din cauză că era foarte slab, iar răutățile colegilor de la școală l-au făcut să-i displacă forma capului său și nasul.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel