Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, NU o acceptă pe iubita acestuia: „Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă”

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dezvăluit ce relație are cu partenerii părinților săi. 

Liviu Vârciu se mândrește extrem de mult cu fiica sa cea mare, Carmina, care este o adevărată domnișoară, având vârsta de 20 de ani. După despărțirea de mama ei, prezentatorul TV și-a refăcut viața alături de Anda Călin și au împreună doi copii.  Carmina a dezvăluit că și mama ei și-a refăcut viața. 

Carmina o acceptă pe iubita lui Liviu Vârciu

Fiica prezentatorul TV a declarat că pentru ea nu există părinți vitregi. 

„Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătut. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt.


Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața”, a mărturisit Carmina Vârciu pentru Fanatik.

Carmina s-a îngrășat din cauza stresului

Fiica lui Liviu Vârciu a recunoscut că a pus câteva kilograme în plus, din cauza stresului. 

„Înainte să mă mut, înainte de admiterea la facultate, mă stresam super tare pentru că am aplicat la mai multe facultăți și eram super stresată. Adică voiam să văd că am confirmarea că am intrat. Și pe bază de stres am observat că am tendința de a mă îngrășa, nemâncând, că nu mănânc când sunt stresată. Nu pot să mănânc. Înainte, când era mai mică, mâncam măcar un biscuit”, a spus fiica lui Liviu Vârciu.

Cum este relația dintre Liviu Vârciu și Anda Călin

Liviu Vârciu a dezvăluit că este un bărbat complicat, iar Anda a dat dovadă de multă putere și răbdare și tocmai de aceea vor ajunge în fața altarului. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, artistul a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii care de cinci ani de zile îi este alături. 


„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.


Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.


Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam”, a povestit Liviu Vârciu la Xtra Night Show. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel