De ce să pui sare și piper pe lămâie. Combinația de care are nevoie corpul tău

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

De ce să pui sare și piper pe lămâie. Combinația care te scapă de o mulțime de boli și probleme de sănătate.

De ce să pui sare și piper pe lămâie. Ei bine, remediile naturale nu sunt altceva decât soluții alternative pentru afecțiuni minore și probleme de sănătate. Pe lângă faptul că sunt ieftine și au mai puține efecte secundare, remediile de casă sunt și ușor de găsit, fiind vorba de ierburi, legume, fructe și condimente pe care le putem găsi în curtea sau bucătăria proprie.

Cu toții am folosit la un moment dat remedii de casă, pentru a vindeca o durere de gât sau pentru a scădea febra.

În acest articol îți vom prezenta efectele pe care combinația de lămâie, sare și piper le poate avea asupra organismului tău, ingrediente pe care le-ar avea orice bucătărie.

Lămâie, sare și piper pentru sănătate. De ce să le combini și la ce te ajută

Acest remediu natural despre care vorbim este mai eficient decât orice antibiotic care este, de obicei, încărcat cu efecte secundare enervante.

Sucul de lămâie este cunoscut ca fiind un agent foarte puternic și puternic care are proprietăți antibacteriene, antivirale și de întărire a sistemului imunitar. 

Sucul de lămâie este îmbogățit cu bioflavonoide, pectină, limonen, acid citric, magneziu, calciu și vitamine, în timp ce piperul negru posedă proprietăți antibacteriene, antioxidante, imunitare și antifebrile.

Ei bine, sucul de lămâie, atunci când este amestecat cu piper și sare, este cunoscut pentru că oferă o serie de beneficii pentru sănătate. 

Aceste trei ingrediente vă pot scuti de dureri și inflamații. Puteți lua doar o linguriță de suc de lămâie, adăugați un vârf de cuțit de praf de piper și o jumătate de vârf de cuțit de sare și consumați-l, potrivit boldsky.com.

1. Tratează gripa și răceala

Stoarce o jumătate de lămâie într-o cană de apă fiartă. Lasă pulpa și coaja la infuzat timp de 10 minute, apoi îndepărtează pulpa de lămâie și adaugă în amestec 1 linguriță de miere și un vârf de cuțit de piper negru măcinat. Beți această soluție de 2-3 ori pe zi pentru rezultate eficiente.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel