De ce să pui bicarbonat sau ceai verde pe față: 4 leacuri miraculoase pentru un ten de mătase

Data publicării:
Unsplash.com/ autor engin akyurt
Descriere foto: Unsplash.com/ autor engin akyurt

Iată câteva remedii casnice care te vor ajuta să rezolvi pentru totdeauna problemele tenului tău. Ceaiul verde este unul dintre remedii.

Punctele negre sunt dintre cele mai neplăcute și nedorite prezențe pe fața noastră: aproape toți le-am avut și am încercat frenetic să le scoatem. Dar bacteriile de pe mâini nu vor face prea mult bine pentru punctele negre încăpățânate de pe nas. Cu o serie de remedii la îndemână, putem oferi pielii un aspect mai bun.

Bicarbonat de sodiu și apă

Nu v-ați aștepta, dar bicarbonatul de sodiu este un remediu care neutralizează pielea. Funcționează ca un exfoliant - un remediu care îndepărtează murdăria, uleiul și celulele moarte de pe piele. Se amestecă două linguri de bicarbonat de sodiu cu două linguri de apă și se întinde pe pielea care are puncte negre. Apoi clătiți cu apă caldă și dați-vă pe fața cu o cremă hidratantă. Repetați acest lucru de două sau trei ori pe săptămână. Este un leac miraculos.

Zahăr brun, miere si suc de lămâie

Ingredientele de mai sus combinate formează o coajă eficientă a feței. Pur și simplu amestecați împreună o lingură de zahăr brun, două linguri de suc de lămâie și o lingură de miere. Apoi răspândiți acest lucru pe față printr-o mișcare circulară. Notă: faceți acest lucru cu atenție, deoarece zahărul vă poate deteriora pielea. Apoi clătiți și hidratați fața cu o mască hrănitoare. Tenul va arăta neted ca de mătase!

 

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel