De ce să îți aplici sare pe păr. Trucul genial care îți va transforma podoaba capilară

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

De ce să îți aplici sare pe păr. Află care sunt cele cinci beneficii ale acestui truc.

De ce să îți aplici sare pe păr. Sarea este cel mai intens condiment utilizat în bucătărie la prepararea alimentelor. Dar, aceasta are întrebuințare în multe domenii, inclusiv medicină sau chiar cosmetică.

Iată cum te ajută sarea dacă o aplici pe păr. Cele cinci beneficii magice de a folosi sare pe parul tau, te vor face să economisești timp, bani, dar și să ai o podoabă capilară sănătoasă.

Dacă cumpărarea serurilor și șampoanelor de păr scumpe ți-a făcuto gaură în buzunar, sarea poate fi de mare ajutor. Opțiunea secretă și economică pe care ai așteptat-o pentru a-i oferi părului textura și volumul pe care ți le dorești este chiar acolo ascunsă în bucătăria ta.

Ți-ar fi greu să crezi, dar sarea pe care o folosești pentru a spori aroma alimentelor tale se poate dovedi a fi și cea mai economică parteneră de păr. Iată, totuși, care sunt beneficiile sării asupra părului.

Sarea te scapă de mătreață

Cel mai frecvent motiv din spatele apariției mătreții sunt celulele moarte ale pielii de pe scalp care se transformă în fulgi. În plus, la apariția mătreții contribuie și creșterea fungică cauzată de umiditate. Cel mai popular ingredient al bucătăriei tale, sarea, nu numai că ajută la absorbția excesului de ulei, umiditate și umiditate de pe scalp, dar îmbunătățește și îndepărtarea ușoară a mătreții în timpul spălării părului.

Presară puțină sare pe scalp și masează-l ușor. După ceva timp, spălați-l ca și cum v-ați spăla în mod normal părul. Ai fi surprins să vezi rezultatele.

Citește întreaga știre pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel