De ce nu îmbracă Majda rochia de mireasă deși își declară iubirea pentru partener: „Nu am acceptat, nici de data asta!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ majdaaboulumosha
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ majdaaboulumosha

Majda explică de ce nu e pregătită, încă, de rochia de mireasă

Majda,  actriță, cântăreață și prezentatoare TV, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Aceasta are o relație fericită de patru ani cu Mihai, partenerul ei, dar și o fetiță de zece ani, Jacqueline, dintr-o relație anterioară. Aceștia stau împreună, însă deocamdată nu au făcut planuri de nuntă.

„Dorința e mare, așteptarea nu e la fel de mare”

Vedeta a oferit câteva explicații despre motivul pentru care nu îmbracă rochia de mireasă, deși relația sa cu Mihai este una fericită și plină de iubire. Aceasta nu știe când se va întâmpla, menționând că până acum n-a mai făcut-o, nici măcar pentru vreun rol din vreun serial sau ședință de foto shooting. Actrița spune că i s-a mai propus, însă nu a acceptat niciodată să o îmbrace, făcând probabil referire la oportunitatea unui rol ce are ocazia să poarte o rochie de mireasă. Vedeta spune că nu este superstițioasă și că își dorește un moment unic în legătură cu un asemenea eveniment.

VEZI ȘI: Majda Aboulumosha, motivul pentru care a refuzat mult timp să facă plajă: „Poate oamenii mă vor judeca”

„Dorința e mare, așteptarea nu e la fel de mare! Habar nu am când se va întâmpla, dar nu am îmbrăcat rochia de mireasă pentru că nu am îmbrăcat-o niciodată, nici macar în telenovele, seriale și la niciun shooting foto. Mi s-a propus, dar nu am acceptat, nici de data asta! Nu sunt superstițioasă, dar, când se va întâmpla, vreau să fie un moment unic, memorabil și remarcabil. Fiecare participare are farmecul ei. Se poate întâmpla la nuntă sau la o ședință foto, pe un cal alb!”, a declarat Majda Aboulumosha, pentru Impact.ro.

VEZI ȘI: Majda Aboulumosha, secretul unei siluete de invidiat. Vedeta a slăbit 30 de kilograme: „Nu consum deloc...”

„Suntem foarte relaxați și nu există nicio presiune”

Artista aduce la lumină zvonurile care au pornit în media despre măritiș, oferind o concluzie în acest sens. Cu toate acestea, ea și cu Mihai s-ar fi gândit, totuși, la această opțiune, mai ales pe fondul unei relații frumoase care îi dezvoltă personal. Confortul și iubirea sunt două dintre elementele cheie ale reației lor, lucruri care îi și fac pe cei doi să ia în considerare căsătoria. Vedeta mai spune și că ea cu Mihai sunt oameni care se iubesc adevărat, care se respectă și că sunt foarte relaxați în acest sens, neavând vreo presiune unul din partea celuilalt.

VEZI ȘI: Majda dezvăluie rețeta pentru un păr superb. Masca hidratantă pe care și-o prepară cu ingrediente din bucătărie: „Vreau să știe toți hairstyliștii”

“Au ieșit vorbe că mă mărit, dar nu am zis niciodată asta! Nu e vorba, că ne-am gândit, dar orice relație, care este frumoasă și evoluează, atât timp cât este confort și iubire, automat te gândești, la un moment dat, că poate veni și pasul acela. Noi suntem niște oameni care se iubesc cu adevărat, se respectă, suntem foarte relaxați și nu există nicio presiune. Nu spun că, dacă s-ar întâmpla, nu o să fiți anunțați… O să fiți primii anunțați!”,a mai spus Majda, conform Impact.ro.

VEZI ȘI: Majda Aboulumosha, ALIMENTUL care a ajutat-o să slăbească 17 kilograme în 2 luni: Îl consum la orice masă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel